2777
2789
عنوان

باردارم ...میخام سقط کنم

333 بازدید | 36 پست

خانوما من خییییلی تو دلیمو دوست دارم ولی خب به دلیل مشکلاتی که با شوهرم نمیتونم نگهش دارم چون میدونم اگه نگهش دارم میشه یه بچه طلاق😔😔😔

دکترم رفتم گفت بارداریت سالمه و دلیلی نمیبینم مجوز سقط بدم

اگه برم دکتر و بگم قرص راکوتان  مصرف میکنم با ازمایش و اینا متوجه میشه که دروغ گفتم؟؟

مطمئن باش بعد از من دیگه چشمای هیچکس موقع دیدنت از ذوق برق نمیزنه💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نکن#  

الان بره بهتر تا بمونه و بشه بچه طلاق

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چطوری اینو میدونی که طلاق میگیری و تا یک ماه پیش هنوز باهاش رابطه داشتی 

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

قتل نکن، آدم نکش اونم بچه‌ی خودتو،مشکل داشتین مراقبت میکردی نه اینکه الان قتل نفس کنی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

يعني بچه ي طلاق حق زندگي نداره ؟ 

من مخالفم با سقط . خدا هم مخالفه . نكن تورو خدا . اون بچه الان جز تو كسي رو نداره . چرا فكر ميكني نميفهمه تو ميخواي از بين ببريش ؟ اون الان يه آدمه و حق زندگي داره.

بچه ت رو سقط نكن  .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️