2777
2789
عنوان

من نتونستم پسرمو خوب تربیت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 69 پست

برئ طب سنتی پسرت رو حجامت میکنند و بهش چیزهلیی مثل سکنجبین و رب انار .......میدند من دوستم بچه اش رو برد خیلی بهتر شد.

خودتم غذاهای گرم و تر بخور مثل شیره انگور و انگور و آب ولرم...... . به یه متخصص طب سنتی مراجعه کن.

مگه زندگی چندروزه که به خودت و خانوادت سخت میگیری.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۴.۱ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

مگه مجبور بودی بچه دار شی ؟ بیش فعال ها حتما باید دارو بخورن وگرنه آینده خوبی در انتظارشون نیس اعت ...

خب میگم

نکنه اشتباه کنن 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بیش فعالی ربطی به تربیت نداره ، این بچه ها باید دارو بخورن والا نمیتونن رو درساشون‌تمرکز کنن ، این ظلمه که به بچه داروهاش رو ندید و این طور بین زمین و آسمون رهاش کنید و تنبیه بشه 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

خیلی خیلی سخته بچه بزرگ کردن واقعا این دنیا محل سختیه...خانوما با هزار جور مشکل و مسئولیت سروکار دارن وآقایونم زیر بار مشملات مالی دارنله میشن...

منم گاهی خیلی بد برخورد میکنم با پسر بزرگم داد میزنم سرش و توهین میکنم😭واقعا اعصاب یاری نمیکنه چیکار کنم اخه

خدا کمکت کنه بیشفعال دیگه سخت تر

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

چرا شوهرت نمیزاره بخوره.میدونی بیش فعالی اگه تو بچگی درمان نشه بزرگ ک بشه بیماریهای اعصاب روان بدتری ممکنه خدای نکرده پیش بیاد

ببین کجای زندگیت ناراضی هستی از چی که انقد عصبانی هستی عزیزم.اون مشکلو حل کن و مهربون تر باش.بچها رو ما آدما با اختیار خودمون و برای تجربه حس مادر پدر شدن یا بقای نسل میاریم تو این دنیایی ک پر از بدیه و تو کشوری ک ثبات اقتصادی نداره پس مسوولش خودمونیم.ببخشید ک اینو میگم ولی مادر پدر هیچ توجهی واس بدرفتاری و کتک زدن بچشون ندارن.چون بچه با پای خودش نیومد.بخدا بیشتر اینایی ک بچه دار میشن بخاطر اینه ک روش های جلوگیری رو بلد نیستن

تو برو خود را باش
خواهشا تا وقتی از سلامتی خودتون خصوووووووصا روحی مطمئن نیستید یه موجود بیگناهو نیارید این دنیا

نمیخواستم قضاوت کنم

اما خیلی حرصم گرفته ار طرز حرف زدنش راجع به پسرش

دومی رو هم حامله است خانوم

من چی با پسر اینقد با مهربونی ومحبت رفتار کردیم من باباش تمام بچه ها حسرت ش میخوردن ...من شاید برخی مواقع دعواش کردم ولی شوهر اینقد با حوصله باهاش برخورد میکنه .....ولی اگه رفتارشو ببینید همش پرخاش به من باباش میکنه جوابم میده لج میکنه صداش میبره بالا جلو مهمون .....خیلی نگرانم وناراحت.....