2777
2789
عنوان

عکس کیت تخمک گذاری اخرای دوره

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم😂 من 18 ماه...همسرم مشکل اسپرم داره این ماه دکتر بهش فرتیل اید داد خورد یکم امیدوار شدم ولی خ ...

انشالله بارداری این ماه 

اگه نبودی بهم خبر بده یه معجون عسل بدم بهت واسه تقویت اسپرم و تخمدان عالیه خیلیا حتی دکترا جوابشون کرده بود ولی با همین معجون باردار شدن ...

انشالله بارداری این ماه  اگه نبودی بهم خبر بده یه معجون عسل بدم بهت واسه تقویت اسپرم و تخمدان ...

خب میشه تلان بگی عزیزم...دلشته باشمش پریود شدم استفاوه کنم ایشالا باردار باشم کلی ممنون میشم بگی عزیزم

1_این گیاهان و که میگم پودرشو نخرید درسته بخرید چون معلوم نیست چی ریختن توش اکثرشون هم بی کیفیته از عطاری بخرین و خودتون بدین واستون پودرش کنن تو همون عطاری  یا تو خونه اول با گوشتکوب بکوبید بعد اسیاب کنید چون درسته بریزید تو اسیاب ممکنه اسیابتونو خراب کنه بعضیاشون سفت اند و باعث خراب شدن اسیابتون میشه ...

2_وقتی همشونو پودر کردید الک کنید بریزید تو  شیشه 

برای یه کلیو عسل چهار قاشق غذاخوری از پودر گیاهان که اسیاب کردید بریزید و قاطی کنید 

یه قاشق چایخوری ناشتا هر کدومتون هم خودتون هم همسرتون بخورید یه قاشق چایخوری هم قبل خواب بخورید 

اولین روز مصرف هم اولین روز پریود تون باشه...

چند روز مونده به پریودتونم مصرف نکنید چون ممکنه باردار باشید این معجون چون طبع گرم داره باعث سقط جنین میشه

3_خیلیا از این دارو گیاهان  نتیجه گرفتن بعد چند سال ناباوری

نباید در مدت مصرف این گیاه قرص  مصرف کرد

حالا میخواد هر قرصی باشه

4_لیست این گیاهان از هر کدوم پنجاه گرم بخرید...

‏‏سورنجان

میخک

بادیان

قرص کمر.

هلیله سیاه

برگ آویشن

هلیله زرد

قلنجان

جوزهندی

دارچین

هل سبز

زنجبیل

گل سرخ

شکر سرخ

برای یه کلیو عسل چهار قاشق غذاخوری از پودر گیاهان که اسیاب کردید بریزید و قاطی کنید 

یه قاشق چایخوری ناشتا هر کدومتون هم خودتون هم همسرتون بخورید یه قاشق چایخوری هم قبل خواب بخورید 

اگه هر دوتون مصرف کنید سریع تر جواب میگیرید 

سردیجات هم نخورید

۰۰۰ پریودی نامنظم؟

۰۰۰ یائسگی زودرس

۰۰۰ کم یا زیاد بودن مقدار پریودی

۰۰۰ لکه بینی

۰۰۰ کیست و فیبروم تخمدان؟

۰۰۰ کیست و فیبروم سینه؟

۰۰۰ تنبلی تخمدان

۰۰۰ تخمدان پلی کیستیک؟

۰۰۰ عفونت؟

۰۰۰ فولیکول کوچک و یا نداشتن تخمک?

۰۰۰ آیا قصد بارداری دارید?

دوستان من خیلی وقت نمی کنم تو نی نی سایت بیام. لطفا اگر مشاوره رایگان  خواستید در تل گ رام و واتس اپ پیام بدید 09174444261 هم راهنماییتون کنم و هم پیام خانمهایی که جواب گرفتن رو براتون بفرستم اطلاعاتتون زیاد بشه.

۰۹۱۷۴۴۴۴۲۶۱

یا تماس بگیرید

اینم ادرس اینستاگرام

https://instagram.com/bagh.golha.shiraz

سلام بله هر کس خورده نتیجه گرفته

ممنون عزیزم..من امروز لک دارم روز ۲۶سیکلم..اگه نبودم  دو سه ماه این داروها ک معرفی کردی بخورم ببینم نتیجه میده

هر بار این درو محکم ببند برو