2777
2789
اره میگن باید روی پوست لولش کنی

باید محیط سرد باشه که موم گرم نشه چون چسبنده میشه دستم اذیت میکنه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اپیلیدی چندسال پیش 70تومن بودا دیروز پرسیدم بالای600شده

آره مال من ۳۰ تومن گرفتم ۵ سال پیش الان خراب شده دیگه توان خرید ندارم با این قیمتا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
لیزر ممکنه صرر داشته باشه

نه بابا اصلا ضرر نداره عزيزم

از ي متخصص پوست سوال كن ميگه

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

اره...فقط برا دستم... برا قسمتایی ک مساحت سطحشون کمه خوبه ولی برا پا و اینا سخته... زدتر از موم و اپیلاسیون در میاد... ولی در کل خوبه راضی ام

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

دوستان چجوری از موم استفاده میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من قبلنا میرفتم ارایشگاه یه وکس داشت میزد هیچی نمیخواست خودش سرد میشد سفت میشد میکندی راحت و پاکیزه

حالا رفتم داروخونه گفتم وکس بدین بهم یه موم سرد دپی بهم داد ولی باید پارچه میذاشتی روش . پارچه گذاشتم نیم ساعتم صبریدم بعدش کندم ولی تهش هم هیچ مویی ازم نزد!!!!!!!!

چجوری باید بزنمش؟؟؟

قیمتش چقدره؟ طرز استفادش؟

قيمتش يادم نيست اما اصلا گرون نبود10 تومنو اين حدودا

موم پروين بود گرم ميكردم جهت رويش مو ميزدم پد اپيلاسيون جدا خريده بودم از بيرون ميذاشتم روش خلاف جهت رشد مو سريع برميداشتم

ولی کاش اپیلیدی ارزون بود

اپيليدي ك خوب نيست. تمام پوستو لكه ميكنه اونم ماندگااار

من چندين ساله گذاشتم كنار ك لكه هاي رو بازوم رفت

دوستان چجوری از موم استفاده میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من قبلنا میرفتم ارایشگ ...

باید  تو یه ظرف مثل قابلمه اب جوش بیاری. بعد ظرف موم را داخلش بگذاری تا کاملا اب شه و روان شه. بعد با یه کاردک در جهت رویش موی پا مثلا از بالا به پایین بکشیش. بعد پارچه یا بعضی ها کاغذ میگذارن روش بلا فاصله که چسبید خلاف جهت رویش مو بکشش. فوری باید پارچه که چسبید بکشی بکنیش.   برای بی حس شدن هم میتونی از پماد زایلا پی استفاده کنی. تو نت سرچ کن کامل توضیحات هست.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"