2777
2789
عنوان

رفتم سونو😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4034 بازدید | 183 پست
ویتامین چی؟ والا همینجوری نشستم😂میگم ک دارم پیاز درمانی میکنم و عرق فراسیون میخورم حلوای میتی ام ...

ببین نمیدونم اینایی ک میگم انجام میدی یا نه

ولی هر روز صبح یدونه قرص رویال ژل میخوری عصر ها یدونه متفورمین میخوری شبها فولیک اسید

بدون استثنا هر روز ورزش میکنی

تغذیتو عوض میکنی

بیشتر گرمی میخوری از زیره گرفته تا سیر و‌میخک و دارچین و زنجبیل و حلوا و خرما و اینجور چیزا...

استرس باید نداشته باشی..

واسه ضخامت اندومترت همش لوبیا سبز میخوری

اگ شوهرت مشکل نداشته باشع با اینایی ک گفتم حامله میشی

شما ک فولی نداری 

ورزش و رویال ژل برات عالی جواب میده

فراسیون اینارو‌ول کن

ایشالله فدات

خدانکنه گلی❣️

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نمیدونم اینایی ک میگم انجام میدی یا نه ولی هر روز صبح یدونه قرص رویال ژل میخوری عصر ها یدونه م ...

ژل رویالم یه دوره خوردم بی نتیجه بود یکم دیگ ازش دارم گذاشتم باردارشدم بخورم😂

قرص فولیک اسیدم آخرشبا میخورم

متفورمینم میخورم چندوقت پیش حالمو بد کرده بود نخوردم ولی الان دارم باز میخورم 

گرمی ام ک همون حلوای میتی کلا گرمیه

ورزشو چرا دروغ انجام نمیدم 

چندروز ورزش کردم بعدش یادم رفت🙈

عرق فراسیونم برا کیست تخمدان خوبه

پیازم ک طبعش گرمه برا پاکسازی رحم خوبه

برا ضخامت آندومترمم پسفردا ک باز سونو دادم اونوقت معلوم میشه

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
عکس رنگی چ موقع باید بری مثلا بعد سه ماه اقدام ک نشدی؟

برا آدمای سالم تا یکسال اگر باردار نشن طبیعیه بعدش باید برن دکتر و براشون آز و اینا مینیسه

برا پلی کیستیک تا 6 ماه باردار نشدن باید برن تحت نظر باشن

روم نشد خیلی هامیگن عفونته بیاد بیرون خوبه

ن بابا کی میگه عفونته

مگه جنگه که انقد خونریزی باشه😂

خون لخته تایه حدی طبیعیه 

اگر خیلی باشه باید ب دکترت بگی

ورزش ک نمیکنم چه دارویی منظورتونه؟؟ ولی این ماه پیاز درمانی رو انجام دادم عرق فراسیونم دارم میخورم ...

لتروزل سینال اف

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
ژل رویالم یه دوره خوردم بی نتیجه بود یکم دیگ ازش دارم گذاشتم باردارشدم بخورم😂 قرص فولیک اسیدم آخرش ...

والا دیگ نمیدونم چی بگم

ژل رویال برا اونایی ک تنبلی داره ذخیرش کمه و تخمکش بی کیفیته عالیه😐ورزشم برا اونایی که فولی نداره تنبلی داره عالی ج‌میده..متفورمینم که اصلا نباید زمین بزاری باید هر روز یکی بخوری دوتا حالتو بد میکنه..خب لوبیا سبز ک ضرر نداره ک هیچ فایده داره

شما هر روز بخور...

من خودم فکر میکردم مشکل از خودمه حامله نمیشم

بعد چند سال دیگ فهمیدم شوهرم عفونت داره حامله نمیشدم😐شمام اصل مشکل رو‌درارین

برو پیاده روی تند  هر روز ۱ساعت اینا بهونس😀😉 خونه ورزش کن  بخای میتونی😐🤷🏻‍♀️

آره آره از کجا فهمیدی من تنبلم😂😂

والا دیگ نمیدونم چی بگم ژل رویال برا اونایی ک تنبلی داره ذخیرش کمه و تخمکش بی کیفیته عالیه😐ورزشم ب ...

چشم ژل رویالم باز میخورم

تحرکمم بیشتر میکنم

از خدا ک پنهون نیس ازشما چ پنهون متفورمینو روزی 3 تا میخوردم باهر وعده😂😂😂

آره آره از کجا فهمیدی من تنبلم😂😂

چون اکثرا ماها تنبلی میکنیم ورزش

سعی کن جایی میخای بری پیاده بری

پیاده نمیری 

خونه ورزش کن

دراز نشست برو

برقص...

ببین بخدا خیلی خوب ج‌میده ورزش

باید ناامید نشی فقط

ادامه بدی