2777
2789
عنوان

پول خرید میوه یک ماهتون چقدر میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 85 پست
خوشبحال کسی که بتونه بخره ...ما تا الان فقط به اندازه ی ۲۰تومن خریدیم...اصلا آدم از ضروریات تموم نمی ...

دقیقا ولی من عشق پسته خامم بااخته میمیرم این دوتار

ونخورم

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شیرازم گمونم تو شیراز قیمت میوه و صیفیجات عادلانه تره

آره عزیزم دقیقا من تا چند ماه پیش بندر عباس بودیم 

اونجا هلو گیلاس نمدونم شلیل همش 30 به بالا بود 

اما اینجا خیلی قیمت ها عالین 

خدایا شکرت 🙏🏻
دقیقا ولی من عشق پسته خامم بااخته میمیرم این دوتار ونخورم

نه من تو دنیا تا این حد واسه چیزی نمیمیرم اگه نخورم😄😄اگه باشه میخورم نباشه برام مهم نیس

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
نه من تو دنیا تا این حد واسه چیزی نمیمیرم اگه نخورم😄😄اگه باشه میخورم نباشه برام مهم نیس

از سر بارداری برای پسته خام میمیرم دخترمم‌ همینه

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
از سر بارداری برای پسته خام میمیرم دخترمم‌ همینه

😄خدا حفظش کنه...انشاءالله هی بخرین بخورین ...من پسته ی خشک ونمکی دوست دارم

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
😄خدا حفظش کنه...انشاءالله هی بخرین بخورین ...من پسته ی خشک ونمکی دوست دارم

قربونت😘😜

قربونت😘😜

زنده باشی خواهر😗

حتما اون یکی خورد وخوراکتونم میشه ۱۰میلیون با این حساب...مگه یه بچه در طول روز چقدر میتونه میوه بخور ...

خوب عزیزم خودمون هم می خوریم باهاش مثلا ما ۱۰ تا موز می خریم شاید ۷ تاشو خودمون بخوریم بعد باز باید بخریم برا پسرم بعد هم اینجا دروغ گفتن چه در دی از من دوا میکنه که دروغ بگم.من شوهرم انبه رو تقریبا یه روز در میون میخره چون خودش میخوره یا گلابی رو .بعد ۱ تومن واقعا هیچی نیست من دیشب چهار تا چیپس و پفک و چند تا کیک و بیسکوئیت برداشتم شد ۱۵۰ تومن تقریبا بعد میوه که خودش گرون کلا.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
خوب عزیزم خودمون هم می خوریم باهاش مثلا ما ۱۰ تا موز می خریم شاید ۷ تاشو خودمون بخوریم بعد باز باید ...

من حرفی از دورغ گفتن نزدم ...گفتم با این حساب میوه تون بقیش میشه ۱۰تومن...خب درآمدتون زیاده دیگه حتما ...پول باشه که همه میخورن ...نوش جونتون