خدارحمتش کنه.. عشق واقعی ادمو داغون میکنه .ماهم خیلی همو دوست داشتیم ۶سال باهم بودیم دیونه هم بودیم ولی خانواده ها راضی نشدن منم لج کردم ازدواج کردم اونم سال بعدش عقدکرد با زنی ک همنام من بود ه اون دخترداره ومن پسر ولی هنوزم تو خاب هم میایم لعنت ب کسی ک باعث جدایی ماشد زندگی دوتامون تباه شد والان خانواده ها پشیمونن ولی چ فایده😏
همش بخاطر حماقت من همش ۱۴ سالم بود ک به شوهرم بله دادم کلا خاستگار ک میومد میگفتم هرچی مامانم بگه نمیدونستم تا طرفو نخای نمیشه خوشبخت شد هعیی وقتی فهمید ازدواج کردم داغون شد داغون شدنشو همه دیدن
حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته از هوای زندگیَم ،، میروم با خودم قدم بزنم ،، میروم از خودم رها بشوم ،، میروم با خودم بِهَم بزنم 🖤
یکی از دوستام خیلی عاشق هم بودن ۶ سال اینا همدیگرو میخواستن ولی خانواده هیچکدوم راضی نشدن پسره معتاد شد دوستمم ازدواج نکرد تازگیا شنیدم پسره ازدواج نکرده و هنوزم میکشه
ولی من عجیب دیگه هیچ حسی ندارم بهش سالهاست حسی ندارم اکن موقعها حس داشتم حس عاشقی و فوق العاده بود ولی دلم خیلی میخواد یه بار دیگه عاشق بشم عاشقم بشه وازدواج کنم با عشق اما .........