2777
2789
عاشقش شدم  عاشقم شد  با یکی دیگه ازدواج کردم  اونم یک سال بعدش ازدواج کرد  م ...

کای چقور سنت کم بوده 😔چرا نشد؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ۱۰ سال پیش

خدارحمتش کنه.. عشق واقعی ادمو داغون میکنه .ماهم خیلی همو دوست داشتیم ۶سال باهم بودیم دیونه هم بودیم ولی خانواده ها راضی نشدن منم لج کردم ازدواج کردم اونم سال بعدش عقدکرد با زنی ک همنام من بود ه اون دخترداره ومن پسر ولی هنوزم تو خاب هم میایم لعنت ب کسی ک باعث جدایی ماشد زندگی دوتامون تباه شد والان خانواده ها پشیمونن ولی چ فایده😏

❤❤❤
کای چقور سنت کم بوده 😔چرا نشد؟؟

همش بخاطر حماقت من همش ۱۴ سالم بود ک به شوهرم بله دادم کلا خاستگار ک میومد میگفتم هرچی مامانم بگه نمیدونستم تا طرفو نخای نمیشه خوشبخت شد هعیی وقتی فهمید ازدواج کردم داغون شد داغون شدنشو همه دیدن 

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 

یکی از دوستام خیلی عاشق هم بودن ۶ سال اینا همدیگرو میخواستن ولی خانواده هیچکدوم راضی نشدن پسره معتاد شد دوستمم ازدواج نکرد تازگیا شنیدم پسره ازدواج نکرده و هنوزم میکشه

Sometimes🖤itsbetterto     havenoone ,,,trustme,,,Some  people🥀      makeyoulohelier🖤🙏
همش بخاطر حماقت من همش ۱۴ سالم بود ک به شوهرم بله دادم کلا خاستگار ک میومد میگفتم هرچی مامانم بگه نم ...

الهی 😔اشکال نداره تلاش کن برای خوشبختیت

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
من یه بار عاشق شدم بهشم نرسیدم 

ولی من عجیب دیگه هیچ حسی ندارم بهش سالهاست حسی ندارم اکن موقعها حس داشتم حس عاشقی و فوق العاده بود ولی دلم خیلی میخواد یه بار دیگه عاشق بشم عاشقم بشه وازدواج کنم با عشق اما .........

لعنت ب خانواده ای ک نمیزارن دوتا جوون بهم برسن لعنت بهشون 

اگه بابای منم راضی میشد ما بهم میرسیدیم بعضی وقتها از بابام متنفر میشم

Sometimes🖤itsbetterto     havenoone ,,,trustme,,,Some  people🥀      makeyoulohelier🖤🙏
خدارحمتش کنه.. عشق واقعی ادمو داغون میکنه .ماهم خیلی همو دوست داشتیم ۶سال باهم بودیم دیونه هم بودیم ...

واییی درکت میکنم خیلی سخته خیلی 

اون لعنتی هم زن داره 

ازدواج کردم اونم از لجم ازدواج کرد 

حالا باید هم من هم اون عذاب بکشیم و حسرت بودن کناره همو بخوریم 

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
الهی 😔اشکال نداره تلاش کن برای خوشبختیت

مرسی عزیزم ❤🌷