2777
2789
عنوان

شوهر نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 33 پست

بچه باید محبت بین مامان باباشو ببینه

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اسی اون کلمه ای ک برا همسرت به کار بردی بیشتر به خودت میاد با این عقایدت 😐

مگه بغل کردن عیب و ایرادی داره مگه اشکالی داره ؟؟؟بچه نباید عشق پدر ب مادرشو ببینه 

نباید یاد بگیره به همسرش در اینده محبت کنه والا ما تو خونوادمون این چیزا هست پسرای فامیلمونم هیچ کدوم مشکل اخلاقی بیماری تجاوز پیدا نکردند همه هم شکر خدا زندگیایی پر از عشق محبت دارن ،

هر جور همسرت باهات رفتار کنه اون بچه هم با همسرش یاد میگیره رفتار کنه

وا بغل کردن ک مشکلی نداره و حتی بوسه ساده 🙂

بچه محبت کردن و از پدر مادر یاد میگیره

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه عشق رو از کجا باید یاد بگیره؟ 

نصف کسایی که اینجا میگن شوهرمون بهمون محبت نمیکنه واسه اینه که شوهرشون محبت کردن رو یاد نگرفته تو خانوادش

Smelly Cat , Smelly Cat , what are they feeding you ? 🐱
ببخشید اسی اون کلمه ای ک برا همسرت به کار بردی بیشتر به خودت میاد با این عقایدت 😐  مگه بغل کر ...

توي تاپيك هاي قبليم هست پسر من روشكم ميخوابه و خودش و ميماله به زمين ،روانشناس گفت كه هر نوع معاشقه حتي بغل كردن جلوي بچه ممنوع 

نه اشکال نداره بغل کردن همدیگه ماهم بغل میکنیم دخترمم میگیریم بغلمون و دست و بوس میکنیم  ۱۳ماهشه تازه چه می‌فهمه خودارضایی چیه گاهی اینا تفکرات خودمونه 

تنها چیزی که ممنوع رابطه جنسی مقابل بچه است حتی در مواقع خواب