mo_taraneh_had مدیر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 7880 عنوان ریزش مو | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 30 پست ریزش موی دارم خیلی زیاد شده نمی دونم واقعا چیکار کنم خسته شدم دو سال پیش آنقدر مو داشتم خسته بودم از دستشون اما الان خیلی می ریزن نمی دونم چیکار کنم 1399/06/23 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مالالیز عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 200 سلام دوستان!ریزش مو یه مشکل خیلی شایعه که دلایل زیادی میتونه داشته باشه. مثلاً ممکنه ژنتیکی باشه، یا به خاطر استرس، تغذیه نامناسب، یا مصرف بعضی داروها باشه.ریزش مو میتونه تأثیر منفی زیادی روی اعتماد به نفس و ظاهر افراد داشته باشه.قرص فیتو یه مکمل گیاهیه که برای درمان ریزش مو و تقویت رشد موها فرموله شده. این مکمل حاوی ترکیبی از مواد طبیعی و گیاهیه که خواص ضد ریزش مو دارن.فواید قرص فیتو برای درمان ریزش مو عبارتند از:جلوگیری از ریزش مو: قرص فیتو با تقویت فولیکولهای مو و بهبود گردش خون در پوست سر، از ریزش مو جلوگیری میکنه.تقویت رشد مو: قرص فیتو با تأمین مواد مغذی مورد نیاز مو، رشد مو را تقویت میکنه.افزایش ضخامت مو: قرص فیتو با افزایش تولید کراتین، ضخامت مو را افزایش میده.نرم کردن مو: قرص فیتو با تأمین اسیدهای چرب ضروری، مو را نرم و لطیف میکنه.شادابی و نشاط مو: قرص فیتو با تأمین ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز مو، شادابی و نشاط مو را افزایش میده.قرص فیتو یه محصول کاملاً طبیعی و گیاهیه که فاقد عوارض جانبی است. این محصول توسط پزشکان و متخصصان پوست و مو توصیه میشه.https://malaliz.com/shop/supplements/phyto-phanere/