2777
2789

خانومااا

ویژگی های ظاهری و اخلاقی خودتون و همسرتونو بگین

یا اگه کار خاصی بلدین بگین

یا مثلا فوت و فن ها و ایده هاتون رو بگین برای پوست و زیبایی😍

بیاین یه تاپیک مفید و انرژی مثبت داشته باشیم

من خیاطی بلدم✌ خیلی راضیم از این موضوع و بدردم میخوره

همسرم هم بامحبته الهی شکر

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم خداروشکر😁

ظاهرم اینه پوست سفید چشم رنگی موهام زیتونی تقریبا الان دیگه تیره شده بیشترش قد ۱۵۸ ۱۵۹ وزن اخرین بار ۵۷ فک کنم البته چاق نیسم فقط پرم درباره ی چیزای دیگه چون هنوز تو کنکاش و اینچیزام نظری ندارم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

خب خودم مژه هام پر و بلنده

هیکلم رو فرمه

چشمام درشته

دندونام سفید 

لک و جوش ندارم

مهربونم 

زود گرم میگیرم

خیال پردازم و تا بهش نرسم تلاش میکنم

همسرم 

قدش بلنده

هیکلش اوکیه

سیکس پک داره

چشماش ....

وضع مالیش خوبه

دست و دلبازه

مهربونه

باهاش حال میکنم

محدودم نمیکنه

در مورد پوست هم من هر روز 1 ساعت ابلیمو میزارم رو پوستم

و اینکه قبل خواب گلاب اسپری میکنم. و هر ماه پاکسازی

ایده ی یک قد کوتاه : 

اگه قد کوتاهی دارید و شووهرتون قد بلنده ابتدا

۱_روی زانوهایش بشینه .۲_ دستاش رو زمین باشه ۳_ بشیننید رو کمرش

تبریک! حالا شما یک ماشین خانگی دارید ترجیحا برای اوقات فراغت

یک# با تجربه

خب خودم مژه هام پر و بلنده هیکلم رو فرمه چشمام درشته دندونام سفید  لک و جوش ندارم مهربونم& ...

خیلی خوبه ماشالااااا

بنظرتون ما که وضع مالی همسرامون اکی هست اگه وقتمونو بذاریم واسه کسب درامد با کارای هنری, درسته؟؟ یا وقتمونو بدیم واسه تفریحات بیشتر و بخودت رسیدن

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
خب خودم مژه هام پر و بلنده هیکلم رو فرمه چشمام درشته دندونام سفید  لک و جوش ندارم مهربونم& ...

زبان و نقاشی رو بوم و فوتوشاپ بلدم

اشپزیم عالیه 

ساختن زیورالات رزینیم بلدم

خیلی خوبه ماشالااااا بنظرتون ما که وضع مالی همسرامون اکی هست اگه وقتمونو بذاریم واسه کسب درامد با ک ...

قربونت عزیزم💕

ارههه چرا گه نه

هم خودتون حس مستقل بودن دارین

هم دیگه دستتون تو جیب خودتونه

و هر چی بخواین میخرین

راحتین...

همه ایشالا به چیزی که میخوان برسن