2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم افسردگی دارم😓

من از تو افسرده ترم به خاطر مامانم خیلی بهم ریختم ولی خودمو میزنم به اون راه فیلمی میبینم اهنگی گوش میدم یکم سرحال میشم بعدم میرم سراعغ درسم خداروشکر کن مامانت مریض نیست

زندگی بهشتی وجود ندارد چون اینجا زمین است
نه همیشه وسط های سال هم اینطورم الان چند روز دیگه فاینال زبان دارم هیچی نخوندممم😭😭😭😭😭

یادش بخیر کلاسای زبان

چه دورانی بود😍

قدر بدون این روزا رو خیلی

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

خوش بع حالت دهمییییی؟!!!خوب بخون به خدا نخونی به ضررته حوصله ندارم وحالشو ندارمو بزار کنار از هنین ح ...

رشته منم انسانیه😍

اخه خدایی معلما اصلا هیچی درس ندادن بعد گفتن کتاب حل کنید مخصوصا ریاضی که اصلا ما معلمشوندیدیم فقط تو گروه گفته حل کنید منم که ریاضیم داااغونه اصلا میرم پای کتاب افسردههه میشم

دقیقا اصلا گوشی نمیزاره هیچ کاری کنم😭

لامصب یه تیکه اییه  تو دل برو 

ازون هکعقیب که میبینمش با یه نازو عشوه ای چشمک میزنه با نگاهش میگه بیا سراغم ومنو. واییییدیگه نگم خاک توسرم ببخشید  نمیدونم فقط من این حسو دارم یا بقیه هم!

دقیقا اصلا گوشی نمیزاره هیچ کاری کنم😭

لامصب یه تیکه اییه  تو دل برو 

ازون هکعقیب که میبینمش با یه نازو عشوه ای چشمک میزنه با نگاهش میگه بیا سراغم ومنو. واییییدیگه نگم خاک توسرم ببخشید  نمیدونم فقط من این حسو دارم یا بقیه هم!

من دوم دبیرستانم سال اولمو که حسابی خراب کردم ای بر پدر کامپبوترو گوشی لعنتتتت

سال اول مهم نیست

حالا که دومی حسابی بخون

نذار حسرت بخوری

بخدا این روزا خیلی طلایین

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎