2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم شوهرم دیگه خیلی داره کم میزاره تو همه چی🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 38 پست

مثلا اگه شب یلدا بود مادر خانم پسرداییم زنگ میزد زن داییم میگفت ما اینجوری رسم داریم که مثلا شب یلدا رسم دارین خانواده داماد فلان کار رو بکنن فلان چیز رو بخرن اونام رو در وایسی داشتن چون اوایلش بود دیگه میخریدن الان که تو عقدی رو در وایسی دارن یا خودت به شوهرت بگو نا فلان چیز رو رسم داریم زشت میدونیم و ناراحتی میشه انجام نشه که به پدر و مادرش بگه یا مامانت به مادرشوهرت بگه البته چیزهایی بگو که در وسعشون باشه واقعا تو این دوره زمونه خیلی سخته با این گرونی ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا وقتی دغدغه های یه خانوم این باشه وضع درست شدنی نیست..

بعد هم دغدغه من چنین چیزی نیست بعد از چهارده سال زندگی مشترک
اینقدر کار و. سرگرمی  دارم که به چنین چیزی فکر نکنم ولی پیشنهادم به این عروس خانم اینه که تا دیر نشده چیزی که تو دلش هست و. امکان داره بمونه و. بعدها عقده بشه به داماد. بگه

بعد هم دغدغه من چنین چیزی نیست بعد از چهارده سال زندگی مشترک اینقدر کار و. سرگرمی  دارم که به چ ...

خیلی خانوما هستن اوایل زندگی مشترک،یعنی قبل اون چهارده سالم دغدغه هاشون این چیرا نیست و براشون ایجاد عقده نمیکنه

اینم بگم که دغدغه ی فکری فرق داره با کار و سرگرمیای زندگی.چیز فراتریه.

الحمدلله رب العالمین❤
خیلی خانوما هستن اوایل زندگی مشترک،یعنی قبل اون چهارده سالم دغدغه هاشون این چیرا نیست و براشون ایجاد ...

خوش به حال شما که دغدغه ات این چیزا نیس
چون. برای من هم نبوده
شما که خیلی فهیم هستی باید بدونی که کسی که سالم زندگی کرده باشه و. کار و سرگرمی مفید داشته باشه
وقت فکر کردن به چیزهای بیهوده نداره
منم این خانم راهنمایی کردم براساس بچه های نی نی سایت که دو روز دیگه نیاد تاپیک بزن که اون زمان برای من ال بود الان برای فلانی بل
یا فلان کار کردن
گفتم فکرهاشو بکنه و. با شوهرش صحبت کنه تا بعدها حسرت براش نباشه
ولی راهنمایی از شما ندیدم

خیلی خانوما هستن اوایل زندگی مشترک،یعنی قبل اون چهارده سالم دغدغه هاشون این چیرا نیست و براشون ایجاد ...

ی راهنمایی مفید تو این تاپیک نکردی خانم فهیم
فقط اومدی من ریپ کردی
خوشت میاد از بحث و. جواب
اگه شما بیکار هستی من کار دارم وقت ندارم جواب آدمهای بیکار بدم
ریپ نکن

ی راهنمایی مفید تو این تاپیک نکردی خانم فهیم فقط اومدی من ریپ کردی خوشت میاد از بحث و. جواب اگه شما ...

استارتر اگه زرنگ باشه از جوابای من به شما مطلبو گرفته..

شمام برو با حسرتای نداشتت خوش باش

حقیقت تلخه

ریپ نکن!!

الحمدلله رب العالمین❤
استارتر اگه زرنگ باشه از جوابای من به شما مطلبو گرفته.. شمام برو با حسرتای نداشتت خوش باش حقیقت تل ...

خدا رو شاکرم که مثل .... عقده ای و. حسود نیستم و. حسرت هیچ چیزی به دلم نیست
حقیقت تلخ حسادت زیاد شماست که عیانه
اگر پیام شما در نوتیفیکیشن ببینم نخونده حذف میکنم
پس دیگه ریپ نکن
حسود.نباشیم#