2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای زیست باید 4 تا منبع داشته باشی اول که خود کتاب و روخوانی میکنی بعد کتاب زیست نشر الگو رو میخو ...

بدترین اشتباه یک کنکوری چند منبعی بودنه   اینکه واسه زیست گفتی مطمئنی خودت اینکارو میکنی ؟

بدترین اشتباه یک کنکوری چند منبعی بودنه    اینکه واسه زیست گفتی مطمئنی خودت اینکارو میکنی ...

اتفاقا تنها درسی که حتما باید چند منبعی بود همین زیسته اینو تمام رتبه برتر ها میگن

من خودم هم 4تا منبع خوندم

منتظرم

من موافق نیستم با چند منبعی بودن.  انگار صدتا راه رفتی و هیچ راهی هم نرفتی . آدم یه نشر بخونه ولی همونو فووول بخونه بهتره . بقول مشاور ارشد قلم چی خوندن 80 درصد مطالب موجود با عمق 100درصد بهتر از خوندن 100درصد اونا با عمق 80درصده

من موافق نیستم با چند منبعی بودن.  انگار صدتا راه رفتی و هیچ راهی هم نرفتی . آدم یه نشر بخونه و ...

منم عین تو فکر میکنم به هیچ وجه درسای دیگه رو نمیتونم از منابع مختلف بخونم آدم یه کتابو بخونه ولی همونو عالی بخونه

ولی درسی مثل زیست که تنوع سوالا به شدت زیاده نمیتونی انتظار داشته باشی با خوندن یه کتاب به تسلط برسی باید اونقدر تستای متفاوت بزنی تا همه چی دستت بیاد

آره سال اولمه اختصاصی پنجاه زدم عمومیارو حدودشصت 

نوچ در حد پزشکی نیست در حد پیراپزشکیه . البته نظر خودمو گفتم نخاستم ضدحال بزنم  امسال البته سخت بوده درصدا افت میکنه ان شاءالله قبول بشی