2777
2789
عنوان

عکس خونه ام+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 73 پست
[QUOTE=155091303]اخه زمستون میشه بچه کوچیک دارم میترسم بنظر منم کناره یسره بندازی قشنگ نیس &nbs ...

وااااات هزار مد بشه که چی مگه پنجشنبه بازاره..کناره فرشی مثل رنگ فرشا که هم مرتب دیده میشه هم شکیل.اونایی تیکه تیکه میتدازن که کناره جور درنیاد و پرتی زیاد داشته باشه خونه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری کن یدونه ازینا اندازه راهروت بگیر بنداز کنار هر در یا ورودی دیگه چیزی نزار همین باشه فقط دورش سرامیکا معلوم باشه قشنگتره

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
نگاه من‌برای کناره زیاد رفتم نهایتش  ۳ متره  بعد کناره های فرشی خیلی گرون در میاد یه سه م ...

کناره فرشی نمیتوتنم بخرم

اون موقع که فرش ارزون رود ست فرشاموپ کناره یه متری سه تومن بود

چون غرشامون سرمت ایه میخوام اینجا فرش فانتزی سرمه ای بندازم که ارزون دربیاد

اینجوری کن یدونه ازینا اندازه راهروت بگیر بنداز کنار هر در یا ورودی دیگه چیزی نزار همین باشه فقط دور ...

اره دقییا منم طرح فرشیایی که واسه اینجا میخوام از همین مدل فرشاس

راهرو شما چند متره؟

جدی؟خوب میشه؟

منکه خودم به شخصه از این یسره ها خوشم نمیاد چون طولش خیلی زیاده ، اگر طولش کمتر بود میتونستی ولی الان که ۵_۶متره  همین فرش گرد رو حذف کن دوتا مستطیل که کشیده بودی قشنگه ، لزومی نداره کاملا بپوشونی اگه زیباییش مد نظرته،

ولی اگه بخاطر بچه کاملا میخای بپوشونیش

من خودم پالاز موکت گرفتم و جلوی درب ها رو هم پادری های متضاد با رنگ موکتت بنداز

منکه خودم به شخصه از این یسره ها خوشم نمیاد چون طولش خیلی زیاده ، اگر طولش کمتر بود میتونستی ولی الا ...

نه کامل نمیخوام پوشیده بشه اما میخوام وسط ها که رفتو امد بیشتره پوشیده باشه

ممنون که راهنمایی کردی

اره دقییا منم طرح فرشیایی که واسه اینجا میخوام از همین مدل فرشاس راهرو شما چند متره؟

۳متر خریدم 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔