2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما رو تنبیه میکردن دقیق جواب میداد

من بچه بودم یکبار تو کوچه بازی میکردم از اون منطقه که مامانم گفت دور شدم،بعد که اومد دید نیستم،وقتی رفتم خونه همچین گوشمو‌کشید ،دیگه یادم موند که دیگه دورتر نشم

تنبیه بدنی مخالفم شدید 

اولا خودم حواسم ب بچم هست ک باعث آزار و ادیت دیگران نشه 

دوما بچه ی کسی رو نمیزنم یا گوش پیچ نمیدم 

سوما کسی با بچم همچین کاری کنه جرش میدم صدرصد چ با دلیل چ بی دلیل 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

نکنننننننن.منوتوبچه گی زدن الانم میترسم وخیلی وقتا خوابشومیبینم ازبابام ومامانم متنفرمیشم نکنیداسم بچه روشه بچه س مگه مابزرگاخیلی عقل کلیم خیلی ازبچه هاازخیلییی بزرگ ترهافهمیده ترن دوست دارید یه خطای کردیدشوهرتون بزنه شمارو؟به اندازه ی خطابزنه ترو؟هرکی بچه روبزنه نمیشه روش حساب کردمشکل داره

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
معلومه خیلی صبور هستین

ن اتفاقا اصلا صبور نیستم 

ولی رو بچه ها زیادی حساسم 

هیچ وقت ب خودم اجازه نمیدم بچه ی کسی رو دعوا کنم مادرشو صدا میکنم ب مادرش میگم 

همینطورم از دیگران انتطار دارم بچم خطایی کرد بیان ب خودم بگن هر چند واقعا صدرصد حواسم ب بچم هست باعث آزار و اذیت کسی نشه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
دیگه تا بچه باشه بخواد شلوغی کنه

وای خدابه نظرم شمامشکل دارید.یعنی چی تابچه باشه بخوادشلوغی کنه پس چه جوری یادبگیره چه جوری بفهمه چی خوبه چی بده اینی که شمامیگیدیه بچه ی منزوی وگوشه گیروخجالتی بارمیادهیییییچچچچ دکتروروانشناس وکتاب و....بازدن بچه موافق نیست

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔