2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 51 پست
بله.من دوسال هی میرفتم دکتر هیچ دلیل هورمونی هم نداشتم یا کمبود ویتامین.همه جور دارویی هم‌مصرف کردم. ...

یعنی نخود خامو اسیاب کنم با تخم مرغ مخلوط کنم بذارم کف سرم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
عزیزم من پیشنهاد میدم بری طب سنتی یا اسلامی معتبر  چون ریزش مو دلیلای داخلی داره ،مثلا کم خونی ...

باید همین کارو انجام بدم چون میخوام واسه بارداریم اقدام کنم موندم سر دوراهی شیش ماه دیش سقط داشتم الان باید اقدام کنم موندم ب موهام رسیدگی کنم یا اقدام کنم ب بارداری چون تنبلی تخمدان دارم موندم چی کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله.من دوسال هی میرفتم دکتر هیچ دلیل هورمونی هم نداشتم یا کمبود ویتامین.همه جور دارویی هم‌مصرف کردم. ...

ببخشیدچندروزیکبارمیزاشتین؟

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

عزیزم هر روز باید این کار رو انجام بدیم؟؟جلوی سرم بدجور خالی شده

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
باید همین کارو انجام بدم چون میخوام واسه بارداریم اقدام کنم موندم سر دوراهی شیش ماه دیش سقط داشتم ال ...

یه طب سنتی بری از ریشه حل میکنه هم تنبلیت درست میشه هم ریزش مو و اصلاح مزاج کیشب ،تحقیق کن جای خوب برو 

ب امید خدا حل‌میشه و زودم باردار میشی 

موفق باشی دوست خوبم

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
عزیزم هر روز باید این کار رو انجام بدیم؟؟جلوی سرم بدجور خالی شده

منم مثل شما شدم خیلی کلافم افسرده شدم

یه طب سنتی بری از ریشه حل میکنه هم تنبلیت درست میشه هم ریزش مو و اصلاح مزاج کیشب ،تحقیق کن جای خوب ب ...

ببخشیدشماجای خوب تهران میشناسید؟

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
شما امتحان کردین؟؟میشه بگید چقد بذارم روموهام بمونه

ماینوکسیدل ب مدت نه ماه روزی دوبار

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

یه طب سنتی بری از ریشه حل میکنه هم تنبلیت درست میشه هم ریزش مو و اصلاح مزاج کیشب ،تحقیق کن جای خوب ب ...

ممنون م انقد خوب راهنماییم کردی مچکر🌹❤️😘

منم فکر کنم تنبلی تخمدان دارم ولی دوباره آزمایش ندادم

حتما برید دنبالش شما بچه ندارید؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز