2821
2789
عنوان

گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 27 پست
منفی😔

وارد نیستی به بی بی چک مثبته

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه ها من پنج شنبه موعدم هست

بعد روز جمعه و شنبه صبح یه لکه قهوه ای کوچولو دیدم

الان هم زیر سینه هام درد میکنه

بنظرتون احتمالش هست باردار باشم

تا شنبه که بخوام تست بدم خیلی دیر میگذره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ماه پیش یه هفته عقب انداختم و۱۵ مرداد پری اومد این ماه هم چون پری هام منظم نبود گفتم حتما ۱۵ میشم اما نشدم 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
ماه پیش یه هفته عقب انداختم و۱۵ مرداد پری اومد این ماه هم چون پری هام منظم نبود گفتم حتما ۱۵ میشم ام ...

پس ۸روز عقب انداختی.برو ازمایش بده هم خودتو راحت کن هم منو😕😕

گروه زرد💛قد ۱۷۱💛وزن اولیه۸۷💛وزن فعلی۸۴💛وزن هدف۶۵💛 دعاکنید منم مامان بشم😔💔💔
وارد نیستی به بی بی چک مثبته

چر اتفاقا واردم برا خودم که زدم منفیاش فقط ی خط پرنگ داشت مثبتاش ی پرنگ ی کمرنگ ...میگن این هاله داره ولی من متوجه نشدم...بهتره یک هفته دیگه صبر کنه دوباره بزاره...یا بره آزمایش خون

دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......

به همسرم گفتم اما صب عجله داشت گفت بذار فردا میریم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

اخه همسرم دوست داره باهم بریم

بچه ها یکم کمر درد دارم طبیعیه؟

فک کنم رفتن🙁

2790
2823
2791
2779
2792