2789
اسمش نمیدونی چیه

خمیر رو میگی؟

گفتم که اسم ندارن

کارخونه ای نیستن

کارگاهیه مشخصه دو سانت ضخیمه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم اول از همه خمیرشو یا با دستور خمیر جادویی درست کن...یا اماده بخر...یا از نونوایی بربری بگیر اگه خمیر گرفتی یا درست کردی کف ظرفتو با روغن جامد چرب کن و یکم ارد بپاش تا خمیرت نچسبه به ظرف  بعد خمیرتو با ضخامت یکی دوسانت پهن کن این از خمیر

من گوشتو میپزم ریش ریش میکنم میریزم رو خمیر یه لایه پنیر میریزم روش بعد قارچ ورقه ورقه شده رو میچینم رو پنیرا ودوباره روش پنیر میریزم و فلفل دلمه رو اخر روش میریزم یه مقدار کم هم اب میپاشم رو موادم اینکار باعث کش اومدن پنیر میشه

حالا تو تستر با دمای ۱۶۰یا ۱۷۰بذار گوشتت که پختس قارچم که جونی نداره خمیرش هم که نازکه زود میپزه من خودم هی چک میکنم که نسوزه رنگ که گرفت روش برش میدارم 

روش پودر اویشن وسس قرمز بزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

✔موادی که لازم داری برای پیتزا خونگی که همه سلیقه پسند باشه 

خمیر پیتزا

پنیر پیتزا 

گوشت چرخ کرده 

قارچ 

فلفل دلمه ای خیلی مهمه

کالباس یا سوسیس 

پیاز سرخ شده 

اگه دوست داشتی زیتون واشری و گوجه گیلاسی و ذرت 

رب  گوجه یا سس کجاپ

✔دستور پخت 

خمیر پیتزا رو توی سینی مخصوص فرتون که از قبل چرب کردین بزارین 

یکم رب گوجه رو با مقدار کمی روغن تفت بدین بعد دو سه قاشق روی خمیر پیتزا بریزین اگه هم دوست نداشتین مزه رب رو میتونین سس استفاده کنین.

روی رب یه خورده پنیر پیتزا  بریزین  بعد گوشت و قارچ و پیاز از قبل سرخ کرده روش بریزین  حلقه یا رنده ی کالباس روهم اضافه کنین

فلفل دلمه ای و زیتون و ذرت و گوجه رو هم مرحله بعد بریزین 

نمک فلفل ادویه مخصوص پخت پیتزا و کاپریکا رو هم میشه روی کل مواد ریخت هم میشه حین سرخ شدن گوشت و قارچ ریخت

در آخر  هم به اندازه ی دلخواهتون و پنیر پیتزا روی کل مواد بریزین که طبعا هرچه بیشتر باشه پیتزا خوشمزه تره 

فر رو ۴ یا ۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنین که گرم بشه 

بعد در طبقه ی بالای فر  ظرف پیتزا رو بزارین و ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه فر رو تنظیم کنین 

در آخر هم با سس  و فلفل و نوشیدنی میل کنین💯💫🙋🏼‍♀️