2777
2789
عنوان

پسر هستم...چند لحظه بیاین

35399 بازدید | 183 پست

سلام ببخشید من یک سوال ذهنمو خیلی درگیر کرده و همش عذاب وجدان دارم پسری هستم 24  سالمه 

وقتی 18 سالم بود با دختری دوست شدم این دختر دوست خواهرم بود خلاصه باهم دوست شدیم 

من بی حس نبودم بهش دوستش داشتم 

چند سال باهم بودیم حدود ۶ سال مثل زنم باهاش رفتار میکردم جوری که اونم باورش شده بود و منو مثل شوهرش میدونست و فکر میکردیم بهم میرسیم من خبر نداشتم که مادرم دختر عمومو واسم در نظر داره برای ازدواج ب همین خاطر توی اون ۶ سال به دختری که دوسم داشت قول و وعده ازدواج دادم الان بنابردلایلی نمیتونم با این دختر ادامه بدم و میخوام با دختر عموم نامزد کنم وقتی اون دختر ماجرارو فهمید بهم گفت برو تا خدا جوابتو بده کلی گریه کرد ولی نفرین نکرد...منم بیخیالش شدم و سعی به فراموشیش الان دختر عمومو دوست دارم

این حرفش رفته رو مخم و همش میگم نکنه آهش من و زندگیم رو بگیره 

باید چیکار کنم من نمیتونم با این دختر ازدواج کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غلط میکنی وقتی هنوز مطمن نیستی و نمیتونی به کسی وعده میدی و شیش سال از بهترین روزای زندگیشو ازش میگیری.بیشعور 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔