2777
2789
عنوان

مامانایی که سزارین کردین؛ راضی هستین؟ مراقبت های بعدش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25617 بازدید | 136 پست

بعد غسل نفاس حتي خون ريزي هم باشه نماز بايد بخونيم ولي اگر خون ريزي داشتيم مثل استحاضه هست من خودم نمازو ميدونستم ولي دوماهو نيم سه ماه نزديكي نداشتم چون لكه بيني داشتم بعد فهميدم تو استحاضه نزديكي هم مشكل نداره

نمونه برداری از مایع آمنیوسنتز یا مایع دور جنین کرج

09192955748

میثم موسوی راد

کارشناس رادیولوژی

هیستروسونوگرافی و هیستروگرافی یا عکس رنگی رحم یا (HSG) با بی حسی یا بیهوشی ، بدون درد و بدون خونریزی ، با کتتر  مخصوص در کرج ، فردیس ، تهران

سونوهیسترو گرافی  توسط پزشک متخصص خانم.

09123596164  خانم گودرزی کارشناس رادیولوژی مشاوره تخصصی برای هیستروگرافی . داکتوگرافی . هیستروسونوگرافی .

مشاوره تلفنی ، پیامکی و تلگرام

@akserahembidard

https://telegram.me/akserahembidard

h‌ttp://iumsradiology88.blogfa.com

عکس رنگی رحم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

من زایمان سزارین بود و خیلی راضی هستم چون خانم دکتر بهناز عطار شاکری تو بیمارستان دی خیلی خوب زایمان برام انجام داد و گل پسرم به دنیا اومد راستش خیلی ترسیده بودم 

از بیهوشی عمومی استفاده کردم

هیچ دردی نداشتم خیلی متخصص خوبی بود

شماره خانم دکتر میزارم هرکی باردار و می خواد زایمان انجام بده پیشش بره

02188032396

من اگر برگردم عقب هم بازم سزارین می کنم و حتی زایمان اولمم که زبیعی کردم اونم سزارین می کنم. چیه طبیعی؟ همش درد و جیغ و واژن هم که کلا می ترکه. من پیش دکتر غزاله موسوی زاده سزارین کردم خیلی دکتر مسلطی هستن و بهت آرامش میده

قبلش کار خاصی نمیخواد ... بعدش هم کار خاصی نمیخواد :| چه خووووب راهنمایی کردم خخخ خوب من 44 روز پیش عمل شدم. شیر دادن رو یه خانوم میاد یادت میده و توضیحات لازم رو هم میده. من واقعا هر چی فکر میکنم کار خاصی قبل و بعدش نکردم. تو بیمارستان بهت مسکن میزنن تو سرمت...شاید شیاف هم بدن بهت ، دکتر من انقدر خوب بودکه حس می کنم اصلا نباید نگران باشی عزیزم ، دکتر لیلا تدین دکتر بود به نظر من برو پیش یه مشاوره بشو انقدر استرس نداشته باشی

من سزارین شدم وخیلی راضیم تا ۴ساعت اثر امپول بی حسی بود بعدشم که خواست یکم درد داشته باشم شیاف دادن و یکم بعدش گفتم مرفین زدن تا فرداش درد نداشتم ، کلا خداروشکر سزارینم بدون درد بودا ، واقعا خدا خیر بده دکتر ندا حاجی ها رو که برای من سزارین انجام داد ، کلی هم بهم روحیه داد ، واقعا یکی از بهترین دکترهاست شمارش میزارم هر کی خواست بزنگه بهش ۸۸۱۹۵۸۳۱ مخصوصا اونایی که مثل من کسی ندارن که همراهشون باشه خونوادشون شهرستان