2777
2789
چجوری میفروشی ،کسی میخره؟

بله عزیزم فروش دارم امروز 3 تا درخواست داشتم الهی به امید تو

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
بله عزیزم فروش دارم امروز 3 تا درخواست داشتم الهی به امید تو

موفق باشی از اینستا تبلیغ میکنی؟ یا تو شهرتون خوشحال شدم تونستی کارتو راه بندازی خیلی خوشحال میشم یه خانم کار راه میاندازه

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطالعه و تجربتون کمه حتما رشته کامپیوتر از بهترین رشته های این دوروزمونست

زبانهای برنامه نویسی زیادی برای یادگیری هس که نمیدونم از کجا شروع کنم

به ورد پرس خیلی علاقه دارم بنظرتون برای یادگیری و شروع به بازارکار خوبه؟

خدایا شکرت
موفق باشی از اینستا تبلیغ میکنی؟ یا تو شهرتون خوشحال شدم تونستی کارتو راه بندازی خیلی خوشحال میشم یه ...

عزیزم اینستا ندارم

اینجا تبلیغ می کنم

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫

سلام عزیزم،منم کامپیوتر خوندم متاسفانه😔

این همه زحمت کشیدیم پدرمون درومد رشته ب این سختی رو خوندیم،آخر سر هیچی ب هیچی😕

بعد آزمون میذارن،هر چی رشته زپرتی و بدرد نخوره ک تو دانشگاه الاف بودنو برمیدارن😐

زبانهای برنامه نویسی زیادی برای یادگیری هس که نمیدونم از کجا شروع کنم به ورد پرس خیلی علاقه دارم بن ...

وردپرس خیلی خوبه

منتها بایستی اصول سئو و دیجیتال مارکتینگ رو با تجربه یاد بگیری

وردپرس کارو خیلی راحت کرده

ولی در سایت باید سئو رو مسلط بشی

مشاور  کسب و کار و استارتاپ
کاش منم بلد بودم

اسونه فقط میشه تبلیغ کنی تا مشتری بیاد

اسونه فقط میشه تبلیغ کنی تا مشتری بیاد

اینجا کسی گفت برات تبلیغ میکنم  چشم عزیزم ولی اینستا بزن تو پیجای شهر خودتو بگرد اونجاها تبلیغ کن ،کاغذ چاپ کن یا پیامک به مخابرات شهرتون بده برات تبلیغ کنن هزینش زیاد نمیشه انشالله کارت حسابی بچرخه

اینجا کسی گفت برات تبلیغ میکنم  چشم عزیزم ولی اینستا بزن تو پیجای شهر خودتو بگرد اونجاها تبلیغ ...

عزیزم من ایستا ندارم خانوادم نمیزارن

چه شهری هستی؟

اردبیل

عزیزم من ایستا ندارم خانوادم نمیزارن

اشکال نداره از همینجا سعی کن عکس کاراتو بگیر بفرست تو تاپیکا مخصوصا پربازدیدا

عکس پادری و بالش و ه،چی درست کردی رو تو یه تاپیک بزن لینکشو بزار و تبلیغ کن خدا هواتو داره مطمعن باش

عزیزم بلد نیستم لینک