2777
2789
عنوان

لیپوماتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دکتر ایزپناه رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه من خودم پیش ایشون لیپوماتیک انجام دادم و خداروشکر راضیم عزیزم تو هم میخوای انجام بدی به نظر من اول حسابی تحقیق کن تا خدایی نکرده مشکلی برات پیش نیاد 

یکی از دوستای منم رفت پیش دکتر سهراب مرادی لیپوماتک کرد. هیکلی پیدا کرده خوش فرمممم 

خواهر منم دنبال ی دکتر خوب میگرده واسه ران پاهاش ک لیپو کنه . دوست تون چند وقته رفته پیش دکتر سهراب مرادی که انقد راضیه؟

عزیزم من تعریف  دکتر راضیه جعفری رو شنیدم که فوق تخصص جراحی زیبایی هستن برای پیکرتراشی  رفتم پیش شون خیلی عالی و با حوصله راهنمایی کردن و گفتن فعلا  تا بارداری و زایمان صبر کنم و قرار شد بعدش برم پیش شون  

دوستم پیشش لیفت سینه انجام دادهم خیلی راضی بودگرد و مثل پروتز عمل کرده بودانگار که پروتز گذاشته بود ولی پروتز نبود

کار پیکر تراشی و ابدو و لیفت سینه انجام میدنتیم شون هم خانم هستن و پیگیری های دقیق آدرس پیج شون میزارم باهاشون مشورت کنید https://instagram.com/dr.raziejafari?igshid=YmMyMTA2M2Y=

خواهرم پارسال لیپوماتیک کرد و قبل عملش 6 ماه فقط داشت پرس و جو می کرد که جراح پلاستیک خوب و باتجربه پیدا کنه اکثر کسایی که ازشون سوال می کرد دکتر داریوش نادری رو معرفی می کردن و بهش می گفتن باید پیش جراحی بری که سابقه زیادی توی انجام این عمل داشته باشه که راحت و بدون استرس لیپوماتیک کنی خواهرم جراحیش خیلی خوب پیش رفت من از روزی که رفت واسه مشاوره تا تک تک روزای دوران نقاهتش پیشش بودم و می دیدم که چقدر سریع خوب شد و برگشت به کار و زندگیش منم ترغیب شدم عمل کنم البته من علاوه بر لیپوماتیک دوست داشتم از بزرگی و افتادگی سینه هام خلاص بشم و همزمان لیپوماتیک و ماموپلاستی کردم و واقعا همیشه به خودم میگم این بهترین انتخاب و بهترین کاری بوده که توی زندگیم انجام دادم.