باردار شدی اون ماهی که امپول زدی؟من دارو نخوردم روز ۱۵سیکل فولیکول ۳۰داشتم دکترم بهم امپول ازاد سازی ...
من خوشبختانه چون مشکلی نداشتم و همسرمم مشکلی نداشتن، باردارم شُکر خدا و توکل به خدا ...شما هم سعی کن استرس نداشته باشی چون تجربه نشون داده در صورته بی مشکل بودنه طرفین و بلردار نشدن تنها علت استرس میتونه باشه پزشکام تاییدش کردن امیدوارم ب زودی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۳۰سالمه،ی ساله اقدامم نشده برای بچه دوم البته شوهرمم مشکل داره این ماه دکتر بهش دارو داده.حالا نمیدو ...
خب پس شمام باید آزمایش کلی بدی شاید کیستی چیزی باشه و شوهرتونم باید دارو مصرف کنن عزیزم من برای بارداری دوم اطلاع ندارم ولی برای بارداری اول تا ۱سال اقدام طبیعیه
ببین هروز صب ناشتا از اولین روزه پری تا ۱۲روز روزی ۱قاشق میخوری سعی کن همون موقع قاطیش کنی و از قبل آماده نکن سیاه دونه رو هم له نکن دقتی خوردی با دندون له کن قورت بده بعده ۱۲ روز هم قطع کن و ۱شب درمیون تا ۱هفته اقدام کن