2789
عنوان

فولیکول ۳۰

| مشاهده متن کامل بحث + 5603 بازدید | 45 پست
باردار شدی اون ماهی که امپول زدی؟من دارو نخوردم روز ۱۵سیکل فولیکول ۳۰داشتم دکترم بهم امپول ازاد سازی ...

من خوشبختانه چون مشکلی نداشتم و همسرمم مشکلی نداشتن، باردارم شُکر خدا و توکل به خدا ...شما هم سعی کن استرس نداشته باشی چون تجربه نشون داده در صورته بی مشکل بودنه طرفین و بلردار نشدن تنها علت استرس میتونه باشه پزشکام تاییدش کردن امیدوارم ب زودی

خدایا شُکرت❤🧿
من خوشبختانه چون مشکلی نداشتم و همسرمم مشکلی نداشتن، باردارم شُکر خدا و توکل به خدا ...شما هم سعی کن ...

انشالا به سلامتی عزیزم. الان به نظر شما من با این فولیکول۳۰ که این ماه داشتم و امپول هم نزدم.ماه بعد چیکار کنم باز دکتر برم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالا به سلامتی عزیزم. الان به نظر شما من با این فولیکول۳۰ که این ماه داشتم و امپول هم نزدم.ماه بعد ...

مرسی عزیزم.نمیدونم چندمین ماه اقدامته و چتد سالته

خدایا شُکرت❤🧿
۳۰سالمه،ی ساله اقدامم نشده برای بچه دوم البته شوهرمم مشکل داره این ماه دکتر بهش دارو داده.حالا نمیدو ...

خب پس شمام باید آزمایش کلی بدی شاید کیستی چیزی باشه و شوهرتونم باید دارو مصرف کنن عزیزم من برای بارداری دوم اطلاع ندارم ولی برای بارداری اول تا ۱سال اقدام طبیعیه 

خدایا شُکرت❤🧿
مصرفش چ جوریه؟

ببین هروز صب ناشتا از اولین روزه پری تا ۱۲روز روزی ۱قاشق میخوری سعی کن همون موقع قاطیش کنی و از قبل آماده نکن سیاه دونه رو هم له نکن دقتی خوردی با دندون له کن قورت بده بعده ۱۲ روز هم قطع کن و ۱شب درمیون تا ۱هفته اقدام کن

خدایا شُکرت❤🧿
من خوشبختانه چون مشکلی نداشتم و همسرمم مشکلی نداشتن، باردارم شُکر خدا و توکل به خدا ...شما هم سعی کن ...

سلام عزیزم شما پارسال با فولی ۳۰ باردار شدین .چ علائمی داشتین بعد تزریق امپول یا بعد قطع کردن کلومیفن

سلام عزیزم شما پارسال با فولی ۳۰ باردار شدین .چ علائمی داشتین بعد تزریق امپول یا بعد قطع کردن کلومیف ...

عزیزم فولی ۳۰ باعثه بارداریم نشد و فقط امپول باعثه بزرگ شدنه فولیم شده بود..ماه بعدش امپول نزدم و طبیعی با فولی ۲۰ باردار شدم خداروشکر

خدایا شُکرت❤🧿