zizi_7966 مدیر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 عنوان بی بی چک+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 22 پست دوستان بنظرتون این مثبت یان من خیالاتی شدم مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت 1399/06/22 | 18:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماماننویان عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 658 نمیدونم برا من یه بار اینطور بود خیلی هم ذوق کردم اما بعد از چندروز تاخیر همه چی خراب شدولی دفعه بعد که استفاده کردم و مطمئن شدم بخاطر این بود که همون لحظه اول خیلی خیلی پررنگ افتاد خط دوممحالا ان شاالله که برا شما مثبت باشه
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
یار_پنهان عضویت: 1395/12/13 تعداد پست: 2195 عزیزم منم با هاله مثل این الان هفته سی و سومم ای جان ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی گلم. شما بعد از چندروز تاخیر بی بی چک مثبت شد؟
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 سلام عزیزم منم یه هاله مببینم چند روز از موعدت گذشته؟ مونده هنوزولی ازامپول گونال اف ۱۱یا۱۲روزگذشته مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
مسینا عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 2858 ای جان ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی گلم. شما بعد از چندروز تاخیر بی بی چک مثبت شد؟ عزیزم من دو سه روز قبل موعدم هاله انداخت و یکروز بعد موعدم کاملا پر رنگ شد