2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها توی سن کم ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 204 پست

الان هجوم میارن بهت..

خونه شوهر حلوا میدن اخه 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظر من ازدواج سن کم و سن بالاش مهم نیس

مهم انتخاب درست داشتنه 

من یکبار در ۲۱ سالگی عقد کردم همون موقعم بهمش زدم

الانم در ۳۰ سالگی ازدواج کردم 

تو سن کم اگر شخص مناسبی پیدا شد ازدواج کنید وگرنه صبر کنید تا شخص مناسب پیدا بشه

خب ما انواع داداش داریم:

نمونه اول: حتی اگه خواهرش رو با یه مرد ببینه خیلی گرم باهاش احوال پرسی میکنه خیلی غیرت داشته باشه به خواهره میگه واسه شام دیر نکنه

نمونه دوم: کاملا غیرتیه و حتی اجازه تنهایی بیرون رفتن رو به خواهرش نمیده

ببین رفیق میخوای بزنی بزن...ولی یه طوری بزن که نتونم بلند بشم چون اگر بلند بشم یه طوری میزنمت نتونی راه بری😏
من خودم عاشق شدم واقعا کور و کر بودم. از طرفی هم مجبور بودم تازه ۱۸ سالم پر شده بود

اشکال نداره

ببین رفیق میخوای بزنی بزن...ولی یه طوری بزن که نتونم بلند بشم چون اگر بلند بشم یه طوری میزنمت نتونی راه بری😏
بنظر من ازدواج سن کم و سن بالاش مهم نیس مهم انتخاب درست داشتنه  من یکبار در ۲۱ سالگی عقد کردم ...

۲۱سالگی خوبه عزیزم زیر۱۸سال کودک همسریه

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت
والاخب این واژه خیلییییی زشته توخونواده ی مامنسوخ شده من الان سی سالمه خداروشکردانشگاهمورفتم پدرمادر ...

خیلی طرزفکرتو دوست دارم😘😘 

هرکی ب اندازه کمبودش بهمون میتوپه

ان شاءالله بهترین براتون رقم بخوره

مگه داداش بیغیرتم داریم

نه عزیزم نمیخواستم توهین کنم

چون مثل من منتظر جانی دپ نیستن

شایدم منتظر عمو جانی نیستن😂

آخه مرد سی ساله یه پا عمو جانی شده واسه خودش ولی اون بیست ساله فرصت غلط زیادی نداشته😂

البته من خودمم مخالف ازدواج تو سن پایینم خواهشا بهم نتوپید این صرفا برای مزاح بود😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز