nargl مدیر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 236 عنوان چرا بعضی ها توی سن کم ازدواج میکنن | مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 204 پست واقعا چرا ببین رفیق میخوای بزنی بزن...ولی یه طوری بزن که نتونم بلند بشم چون اگر بلند بشم یه طوری میزنمت نتونی راه بری😏 1399/06/22 | 18:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم__خاص عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 776 به تظر من این اشتباه چون جوانی اون آدم از دست میره بله اگر شوهر اشتباهی انتخاب کنی😐 ممدصغرام بلع درسته همون عفت زجه زن اینم کاربریه دوستمه
se_m عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 8706 الان هجوم میارن بهت..خونه شوهر حلوا میدن اخه داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
miriam_ عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 2205 بنظر من ازدواج سن کم و سن بالاش مهم نیسمهم انتخاب درست داشتنه من یکبار در ۲۱ سالگی عقد کردم همون موقعم بهمش زدمالانم در ۳۰ سالگی ازدواج کردم تو سن کم اگر شخص مناسبی پیدا شد ازدواج کنید وگرنه صبر کنید تا شخص مناسب پیدا بشه
nargl مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 236 خب ما انواع داداش داریم:نمونه اول: حتی اگه خواهرش رو با یه مرد ببینه خیلی گرم باهاش احوال پرسی میکنه خیلی غیرت داشته باشه به خواهره میگه واسه شام دیر نکنهنمونه دوم: کاملا غیرتیه و حتی اجازه تنهایی بیرون رفتن رو به خواهرش نمیده ببین رفیق میخوای بزنی بزن...ولی یه طوری بزن که نتونم بلند بشم چون اگر بلند بشم یه طوری میزنمت نتونی راه بری😏
طوطیا۱۳۷۸ عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1889 من خودم عاشق شدم واقعا کور و کر بودم.از طرفی هم مجبور بودمتازه ۱۸ سالم پر شده بود
خانوم__خاص عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 776 میگفتی توخوبی بخاطرخشتک یه مردخودتوسریع به باد دادی😊😊 خیلی بد حرف میزنی به همه توهین کردی واقعا ممدصغرام بلع درسته همون عفت زجه زن اینم کاربریه دوستمه
miriam_ عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 2205 اینجا کسی هست که داداش غیرتی داشته باشه مگه داداش بیغیرتم داریم
nargl مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 236 من خودم عاشق شدم واقعا کور و کر بودم. از طرفی هم مجبور بودم تازه ۱۸ سالم پر شده بود اشکال نداره ببین رفیق میخوای بزنی بزن...ولی یه طوری بزن که نتونم بلند بشم چون اگر بلند بشم یه طوری میزنمت نتونی راه بری😏
staaarrr عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 1646 بنظر من ازدواج سن کم و سن بالاش مهم نیس مهم انتخاب درست داشتنه من یکبار در ۲۱ سالگی عقد کردم ... ۲۱سالگی خوبه عزیزم زیر۱۸سال کودک همسریه 🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت
آزولا عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 6215 والاخب این واژه خیلییییی زشته توخونواده ی مامنسوخ شده من الان سی سالمه خداروشکردانشگاهمورفتم پدرمادر ... خیلی طرزفکرتو دوست دارم😘😘 هرکی ب اندازه کمبودش بهمون میتوپهان شاءالله بهترین براتون رقم بخوره
fatikhanooooom عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 2893 نه# به کودک همسری شوهر شتریه که در خونه ی هممون میشینه هول نباشید 🖤v is my love🖤
nargl مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 236 مگه داداش بیغیرتم داریم نه عزیزم نمیخواستم توهین کنم ببین رفیق میخوای بزنی بزن...ولی یه طوری بزن که نتونم بلند بشم چون اگر بلند بشم یه طوری میزنمت نتونی راه بری😏
گلشهر۲ عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 5560 نه# به کودک همسری شوهر شتریه که در خونه ی هممون میشینه هول نباشید شتر 😁😁😁😁
asmanebarani عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 2402 چون مثل من منتظر جانی دپ نیستن شایدم منتظر عمو جانی نیستن😂آخه مرد سی ساله یه پا عمو جانی شده واسه خودش ولی اون بیست ساله فرصت غلط زیادی نداشته😂البته من خودمم مخالف ازدواج تو سن پایینم خواهشا بهم نتوپید این صرفا برای مزاح بود😂