2777
2789
اگه چند بار مصرف شده واقعا ترکش سخته نمیدونم ولی حافظه درست میشه فقط بعد از ترک کردن من ۱ بار مصر ...

با ۱ بار چیزی نمیشه ک بخواد خوب شه 😓

پیشنهاد میکنم دیگ هیچ وقت سمتش نرو

بلخشید سوال میپرسم سنت خیلی کمه. سریع یه فکری برا خودت کن و زندگیت رو از این منجلاب نجات بده حیفه ...

یکی از دوستامون مصرف میکرد ...

من و شوهرمم خواستیم مثلا امتحان کنیم 

اون دو سه بار کشید و دیگ تمام 

ولی من نتونستم دیگه ولش کنم 

برعکس چیزی ک همه میگن و میگن اعتیاد نداره 

همش دروغه که اعتیاد نداره و امیدوارم بقیم بخونن و سمتش هیچ وقت نرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستامون مصرف میکرد ... من و شوهرمم خواستیم مثلا امتحان کنیم  اون دو سه بار کشید و دیگ ...

الان خودت و شوهرت هر دوـ مصرف میکنید؟

سریع یه فکری کنید

به پزشک مراجعه کنید

کلینیک های ترک اعتیاد برید مرحله به مرحله کمکتون میکنه

بزرگترین آرزوم در حال حاضر قبول شدن توی آزمون استخدامیه خدایا کمکم کن.میشه یه صلوات برا امضام بفرستی🙏🏻

ترک ماریجوانا را از کجا باید شروع کرد؟ امروزه سوال بسیاری از خانواده‌ها و افراد مصرف کننده ماریجوانا یا همان ماده مخدر گل نحوه شروع و ترک اعتیاد است. از آنجایی که اعتیاد به ماری جوانا تنها وابستگی ذهنی و فکری دارد؛ خود فرد توانایی شروع و اقدام به ترک این ماده را ندارد پس باید در فرایند ترک اعتیاد به گل به او کمک کنید. نکته مهمی که باید بدانید این است که برای ترک اعتیاد به ماده مخدر گل از اقدامات هیجانی جدا خودداری کنید و ابتدا از اعتیاد فرد اطمینان حاصل نمایید. این کار را می‌توانید با استفاده از تست اعتیاد به ماریجوانا یا گل انجام دهید و آگاهی خود را در مورد چگونگی و عوارض اعتیاد به این ماده بالا ببرید. روش‌های مختلفی برای ترک اعتیاد به گل وجود دارد که در ادامه به طور کامل توضیح داده شده است. 

آیا ترک اعتیاد به ماریجوانا در خانه امکان پذیر است؟ امروزه بسیاری از افرادی که درگیر اعتیاد به گُل یا همان ماریجوانا هستند در مورد روش‌های ترک آن از متخصصین سوال می‌پرسند. برخی از آن‌ها نگران این موضوع هستند که ترک این ماده زندگی روزمره آن‌ها را مختل کرده و باعث شود برای مدت طولانی درگیر فرایند درمان بمانند. این در حالی است که ترک ماریجوانا از طریق روش‌های سرپایی ممکن است و فرد می‌تواند بیشتر فرایند پرهیز و بهبودی را در خانه بگذراند. ما در ادامه به توضیحات جامع‌تری در مورد روش‌های ترک اعتیاد به ماریجوانا در خانه پرداخته‌ایم. بهره بردن از مشاوره ترک اعتیاد به شما در فرآیند درمان در کمترین زمان ممکن و با پایین‌ترین میزان آسیب دیدگی کمک کننده خواهد بود. 

یکی از دوستامون مصرف میکرد ... من و شوهرمم خواستیم مثلا امتحان کنیم  اون دو سه بار کشید و دیگ ...

الان شما خانم اعتیاد داری ،همسرت میدونه 

من اصلا بهورم نمیشه یه خانم اعتیاد داشته باشه اخه چطور ممکن 

تخیلی؟ عجب ؟ نشنیدی  بعضی سبزی فروشیا خلافکارن ماری جوانا میارن

😂😂😂 اصلا ميدوني چه شكليه؟ قيمتش چنده ؟ سبزي فروشي آخه؟!!!  اصلا همينطوري بخوري چيزيت نميشه كه ، وااي خداي من قرمه سبزي ؟!!! 😂😂

😂😂😂 اصلا ميدوني چه شكليه؟ قيمتش چنده ؟ سبزي فروشي آخه؟!!!  اصلا همينطوري بخوري چيزيت نميشه ك ...

خدا شفات بده عزيزم.. ٥٠٠ گرمشو نخوردي ببيني چه توهمي ميزني! فقط ميخوام كه زود خوب بشي ديوونه اي؟؟

مگ شوخي دارم؟

غصه نخور درست میشه.