2777
2789
عنوان

بی تی اس bts

| مشاهده متن کامل بحث + 3451 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون فرشتن🤩✨🤩 اصلا لعنتیا عشقن عشق

یه شب دعا کردم:

خدایا ما که در واقعیت نمیتونیم ببینیمشون حداقل توی خواب ببینیمشون و واقعا خوابشون رو دیدم

ببین رفیق میخوای بزنی بزن...ولی یه طوری بزن که نتونم بلند بشم چون اگر بلند بشم یه طوری میزنمت نتونی راه بری😏
یه شب دعا کردم: خدایا ما که در واقعیت نمیتونیم ببینیمشون حداقل توی خواب ببینیمشون و واقعا خوابشون ر ...

جدا؟🤩

خوش بحالت😍😍😍

من حتی تو خواب هم ندیدمشون میترسم آرزو به دل از این دنیا برم⁦☹️⁩

یادت نره خدا به دل دریایی کشتی میده 🌊

جدا؟🤩 خوش بحالت😍😍😍 من حتی تو خواب هم ندیدمشون میترسم آرزو به دل از این دنیا برم⁦☹️⁩

هر چقدر به خواهرم میگم اگه من تو خواب اونا رو دیدم اونا هم خواب من رو دیدن میگه نه...

ببین رفیق میخوای بزنی بزن...ولی یه طوری بزن که نتونم بلند بشم چون اگر بلند بشم یه طوری میزنمت نتونی راه بری😏
هر چقدر به خواهرم میگم اگه من تو خواب اونا رو دیدم اونا هم خواب من رو دیدن میگه نه...

🥺🥺🥺

وای فک کن اونا تو خواب ببیننت چه باحال میشه🤩🤩🤩

[QUOTE=154971708]وای فک کن اونا تو خواب ببیننت چه باحال میشه🤩🤩🤩[/QUOT

توی خوابم نامجون داشت تهیونگ بحاطر اینکه من رو بغل کرده بود دعوا میکرد و جی هوپ هم هیچی نمیگفت فقط وایساده بود کاری نمیکرد و بعد من نامجون رو بغل کردم و از خواب بیدار شدم دیدم خواهر کوچیکم رو بغل کردم

[QUOTE=154971708]وای فک کن اونا تو خواب ببیننت چه باحال میشه🤩🤩🤩[/QUOT توی خوابم نامجون داشت تهیو ...

ای کاش واقعیت بود

[QUOTE=154971708]وای فک کن اونا تو خواب ببیننت چه باحال میشه🤩🤩🤩[/QUOT توی خوابم نامجون داشت تهیو ...

وای پسر چه خواب خوبی دیدی🤩🤩🤩🤩🤩🤩

خدایا یکی از این خوابا لطفا🤲🤲🤲

وای پسر چه خواب خوبی دیدی🤩🤩🤩🤩🤩🤩 خدایا یکی از این خوابا لطفا🤲🤲🤲

آمین