2777
2789
اهلش که هستم وگرنه دانشگاه نمی‌رفتم با ی بچه 

نمیدونم والا مااصولا دیدیم اونهایی میگن درس خوندن سخته که از بیرون ماجرا نگاه میکنن  ،ولی درواقع پا روی اون پا انداختن ودرس خوندن وورق زدن سخت نیست تگر دوست داشته باشی حتی اگر شرایطتت سخت باشه

نه،با اینکه همیشه ادم درسخونی بودم واز تفریحام زدم،ولی میگم شما هنوز سختی نفهمیدی،خیلی چیز سختتر وجو ...

من شوهرم معلولیت چشمی داره مجبورم درس بخونم با تموم گرفتاریم تا بتونم دوسه سال دیگه که کامل دیدشو از دست داد خرجیمون در بیارم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیدونم والا مااصولا دیدیم اونهایی میگن درس خوندن سخته که از بیرون ماجرا نگاه میکنن  ،ولی درواق ...

دیگه رمقی برام نمونده ی جورایی دارم به اجبار خودمو میکشم بالا

اصلا این حرفو نزن زندگی یه چیزایی به ادم نشون میده که گاهی میگی کاش تا آخر عمر درس میخوندم ولی این م ...

جالب. اینجا زندگی ی چیزایی بهم نشون داده و فقط چاره هم تو همین کاره 

من شوهرم معلولیت چشمی داره مجبورم درس بخونم با تموم گرفتاریم تا بتونم دوسه سال دیگه که کامل دیدشو از ...

عزیزم تومیتونی وخدا وقتی ببینه ،قطعا نتجیشو نشونت میده ،هرکس به اندازه خودش ،سختیاش هستن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..