2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضمن اینکه سال اول باید مشت مشت قرص بخوری برا تقویت چون خیلی غذایی نمیتونی بخوری 

و بعد اینکه باید حتما کل شکم اینات رو ببندی و بعدش مدام ورزش کنی 

متاسفانه جاری من ک پیگیر نشد تمام بدنش پوستش مثل پیرزنا شده و شل و ول و شکمش اویزون پوستش 

بعدش هم خیلی مراقبت و رسیدگی میخاد

خوب برنج اصلا نمیتونه بخوره چون معده نداره  همش برنج رو میاره بالا  من اینو از نزدیک دید ...

من شوهر خالم عمل کردش اون ۱۳۰کیلو بود.الان یک سال و نیم از عملش میگذره..فقط نمیتونه مرغ بخوره بقیه چیزا رو در حد خیلی کم میتونه بخوره.یکی از دوستامم ۵ماه عمل کرده هنه چیز میتونه بخوره ب جز نون و برنج...میگه سنگین معدم تحمل نمیکنه

نه دقیق اطلاعی ندارم اما میدونم که مقداری از هزینشو بیمشون داد چون دکتر هاشم آقایی با همه بیمه ها قرار داد دارن  ...

اتفاقا الان سرچ کردم ایشون جزو ده تا از بهترین جراح های لاغری اومد اسمشون 👍👍

من شوهر خالم عمل کردش اون ۱۳۰کیلو بود.الان یک سال و نیم از عملش میگذره..فقط نمیتونه مرغ بخوره بقیه چ ...

کل حجم معده برداشته میشه عزیزم فقط ی لوله که از دهن تا سر معده میره اندازه اون میتونی بخوری شما 

معده ای نیست ک سنگین باشه یا نباشه

اتفاقا الان سرچ کردم ایشون جزو ده تا از بهترین جراح های لاغری اومد اسمشون 👍👍

...

الان بچه دارین؟ .

بدون شک همینطور چون میدونم آشنای ما هم خیلی تحقیق کرد و دکتر رفت در نهایت ایشونو انتخاب کرد هم کادر بسیار حرفه ای دارن هم بیمارستان فوق تخصصی جراحی کردن هم خود دکتر هاشم آقایی بیش از 7000 عمل لاغری داشتن

بله خداروشکر بعد از دوتا سقط یک دختر خدا بهم داد... اما همچنان مشکلات تخمدان رو دارم.دکتر گفته باید ...

خداروشکر عزیزم انشاالله خیرو خوشبختیشو ببینی ....واسه منم دعا کن من اصلا باردار نشدم تاحالا ۸ساله ازدواج کردم و ۴ساله اقدامم😔

خداروشکر عزیزم انشاالله خیرو خوشبختیشو ببینی ....واسه منم دعا کن من اصلا باردار نشدم تاحالا ۸ساله از ...

عزیزم...ان شالله به زودی زود قسمتتون بشه.منم ۱۰سال ازدواج کردم بعد از ۵سال اقدام خدا بهم داد

خداروشکر عزیزم انشاالله خیرو خوشبختیشو ببینی ....واسه منم دعا کن من اصلا باردار نشدم تاحالا ۸ساله از ...

مهمترین چیز فقط کم کردن وزن...تاثیر مستقیم داره روی بارداری...