2777
2789
عنوان

فولیکول ۲۴

865 بازدید | 18 پست

خانمها در روز ۱۱ هم فولیکول ۲۴ داشتم...

میگفت یکیم ازادشده...دعا کنین باردار شم...یا زینب کبری...منو دست خالی برنگردون این ماه...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار بشی

ممنون عزیزم...خدا کنه....واقعا از این ماه از ته دل از خدا خواستم...منم مامان شم...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
عزیزم منم مث تو منتظرم، چشمم به یه معجزه هست...واست دعا میکنم، توعم برا من...کاش همین ماه باردار باش ...

ایشالله میشیم....به امید خدا...توکل به اون بالایی..خدایی که گفته مارا بخوانید تا اجابت کنم شما را..

خوشبحالت که آزاد شده،چن ماه اقدامی؟

عزیزم آزاد شده...باید اقدام کنم..گرفتن و نگرفتنش با خداست.  ..دفا کن بگیره...سه ساله منتظرم..

منم همینو از خدا خاستم، بی نهایت خسته ام...ترو خدا منو هم دعا کنین

عزیزم ایشالله این ماه هر دومون نی نی داریم....

عزیزم آزاد شده...باید اقدام کنم..گرفتن و نگرفتنش با خداست.  ..دفا کن بگیره...سه ساله منتظرم..

ایشالاه زودی مامان میشی٬منم آرزومه مامان شم  

بالاخره منم معجزه خدا رو دیدم  
ایشالاه زودی مامان میشی٬منم آرزومه مامان شم    

ایشالله میشیم..

دوستان هرکی نوشته های منو میخونه دعام کنه، 

من نمیدونم کی میاد میخونه و دعا میکنه اما از حضرت ابولفضل میخام هرکس منو دعا کرد، هممممممه گرههای زندگیش با دستای بریده حضرت ابولفضل باز بشه

الهی امین

منم امروز سونو بودم روز ۱۳ دوتا فولی ۲۳ و ۲۷ داشتم الانم رفتم آمپول زدم بعضیا میگن ۲۰ به بالا بزرگه به درد نمیخوره انشالله که مامان میشی. اون که آزاد شده سایزش دیگه مشخص نیست

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤