2777
2789
عنوان

کسی هنوزم ویترین داره خونشون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ خونه‌ی ایرانی نیست که از تو کابینت‌ها یه ویترین در نیارن😅

جای بوفه توی داینیگ‌رومه و باید توش ظرف دم‌دستی بذاریم ولی ما ایرانی‌ها میذاریمش تو پذیرایی و توش ظروف تزئینی و مجسمه میذاریم🤦🏼‍♀️😂

چرا انقدر اصرار داره ؟؟  من کلا بوفه و ویترین خوشم نمیومد نگرفتم ولی اصولا به کسی ربطی نداره س ...

هربار میاد میگه یا میبینه منو کلی تیکه میندازه اینبار انقدر گفت گفت شوهرمم گفت بزاردم در چیه مستاجریمو اینا بار اضافس 

هیچ خونه‌ی ایرانی نیست که از تو کابینت‌ها یه ویترین در نیارن😅 جای بوفه توی داینیگ‌رومه و باید توش ...

ظرف تزئینی که خوبه 

قدیما من یادمه مثلا ناهار میرفتی خونه ی کسی کاسه بشقابا رو جلو همه از بوفه درمیاوردن 🤣

اره زیاد مد نیس.ولی منم دارم.چکار کنم خب بزارم دم در؟بعدم اثاث زیاد ندارم اینم بدم بره خونه خالی میش ...

من بگم بقرآن مبل اصن ندارم گلم ندارم باور میکنی اینم بدم بره خونم عین مسجد میشه 😄😄

کاری به ویترین ندارم الان برا من سواله عمه شوهر شما به چه اجازه ای راجع به منزل شما اصلا نظر میده ؟

شهرستان زندگی میکنن سرش هوو اومده اومده قهر خونه پدرشوهرم چند ماهه مونده تو همه کاراهم دخالت میکنه دختر خودش راهش نمیده دامادشم پسربرادرشه

اوج بی شخصیتیه درباره ی خونه و وسایل کسی اینطوری نظر دادن  من به جای تو باشم به خاطر اونم که ش ...

خواهرجان هفت ساله زندگی کردم مبل ندارم یعنی کل وسایل یخچال همه چی فرش پدرم گرفتم کل جهیزیه یه مبل رو گفته بودیم داماد سه سالم بالای خونه پدرم نشستیم الان خونه مبل نداره گلدون ندارم خالیه بخدا اینم رد کنم عینه مسجد میشه هیچی نیست دیگه