2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 2737 بازدید | 106 پست
وای خدایا منم همینجور الکی الکی تا شوهرم از محل کارش که دوره وقتی اونجاس خوبیم ولی تا نزدیک میشه بی ...

ممکنه عزیزم اگه بقیه علائمشو داشته باشی 

من خودمم گیجم .

تازه اون طرف ک بهم اینارو گفته بود الان یهو بعد دو روز پیام داده نترس و نمیدونم به ارامش خودت فقط فکر کن و نشستی به چی فکر میکنیی و ... انگار دوربین داره خونمون 😓

به من گفتن همزاد دارم ،زیاد از این چیزا سردرنمیارم

کی بهت گفت؟؟

خدای خوب و مهربونم می دونم این روزهای سخت هم می گذره؛ ولی توی این روزها تو تنهام نزار❤🙏من کنکور۱۴۰۰رو به بهترین شکل ممکن می دم؛من مطمعنم ک موفق می شم💪🧠💗من مطعنم که با پسری پولدار خوشگل پاک سالم خوشتیپ کارمند ازدواج می کنم💏💗خدایا برای تو براورده کردن آرزوهام چیزی نیست پس برآوردشون کن💞🤲🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بری پیش دعانویس دفع میکنه ولی پیش اونایی نروکه پول زیادمیخان.یکی ازفامیلامون اینجوری شده بودازش یه م ...

همزاد  چیه

خدای خوب و مهربونم می دونم این روزهای سخت هم می گذره؛ ولی توی این روزها تو تنهام نزار❤🙏من کنکور۱۴۰۰رو به بهترین شکل ممکن می دم؛من مطمعنم ک موفق می شم💪🧠💗من مطعنم که با پسری پولدار خوشگل پاک سالم خوشتیپ کارمند ازدواج می کنم💏💗خدایا برای تو براورده کردن آرزوهام چیزی نیست پس برآوردشون کن💞🤲🙏
خاهر من هم یه جن عاشقشه اصلا نمیتونه ازدواج کنه یا با کسی دوست شه خاهرم قسم میخوره میگه شبا که خوابم ...

الان ینی زن هست؟؟؟

همزاد  چیه

همزاد یه جنه که موقعی که تو متولد میشی اونم با تو متولد میشه و دقیقا عین هم هستین

و فقط مواقعی ک به شما نزدیک باشه میتونه اذیتتون کنه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
من ک ازش میترسم ولی اط اطرافیان شنیدم خونش همیشه عین دسته گل اصلا مریض نمیشه بچه هاشم همشون وضع مالی ...

نه راست میگن، یکی از دوستای مامانمم همینه، میخاستم مطمعن بشم اونم شوهرش کارخونه دار شد، بعد مادربزرگه همش با جنا مشورت میگرفت که مثلا فلان پروژه رو خوبه بگیریم یا نه؟ زیرزمین خونشونو داده بود به جنا وضعش عالی بود، هر چیه دو تاشون راست گفتن ولی خیلی ترسناکه 😥

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی