2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زیادی حساسی

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 46 پست
عزیزم چرا انقدر عصبانی هستی؟  متن شما رو دوباره خوندم ، پر از تناقضه، شما میگی مادرشوهرت دوس د ...

دوست داره نوشو ببینه ولی نگهش نمیداره

این تناقصی توش نیس. منم کار دارم و نمیتونم 24 ساعت نوشو براش تو خونش نگه دارم ک تماشاش کنه. باید سر خونه زندگیم باشم. یا 1 ساعت برم خونش نوه شو ببینه و خلاص. یا بچه رو نگه داره خودش 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
منم گفتم دو تا راهه این ک فقط 1 ساعت برم خونش و تمام بقیه شم اون تنها میمونه یجهنم ک میمونه چون ...

شما که مسول تنهایی اوشون نیستی عزیزم، شما خودت شرایط خودتو درک نمی کنی و برای ایشون کلی وقت میذاری توقع داری بقیه تو رو درک کنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داره نوشو ببینه ولی نگهش نمیداره این تناقصی توش نیس. منم کار دارم و نمیتونم 24 ساعت نوشو براش ...

شما با عصبانیت به خواسته هات نمی رسی هیچ وقت دقیقا مثل اینجا، اگر درست و واضح و منطقی حرفت رو گفته بودی حق رو به تو می دادن ولی انقدر توی متنت خشم نسبت به مادرشوهرت بود که خب حق رو به مادرشوهرت دادیم اکثرا

دوست داره نوشو ببینه ولی نگهش نمیداره این تناقصی توش نیس. منم کار دارم و نمیتونم 24 ساعت نوشو براش ...

والا حرفات عجیبه 

خب مگه چاقو گذاشته زیر گلوت که باید حتما بیای خونه من بمونی؟

دقیقا. من نمیگم وطیفشه کاری برام انجام بده. بچه خودمه و خودم باید مواطب باشم.  کن نگفتم مجبوره ...

عزیزم هر وقت بچه خوابه یا شوهرت خونه ست سریع همه کارتو بکن،در طول روز هم برو سری بزن به مادرشوهرت،نگهداری از بچه دیگران حتی اگه نوه باشه مسولیت سنگینی حتی برای نیم ساعت، آدم باید تو زندگی به خودش به بقبولونه که از هیییییچ کسی هیچ انتظار و توقعی نداشته باشه،سر بزن بهش ولی انتظاری نداشته باش از مادر و خواهر خودت هم نباید انتظار داشته باشی

عزیزم زوره مگه !!!!!خب دوست نداره بچه رو نگه داره ،،،حالابه هر دلیلی یا سختشه یا حوصله نداره،،اون دیگه به خودش مربوطه ،،مگه کلفت شماست که نفرینش می‌کنی میگی بچه رو نگه نمبدارن!!!

شما هم داری زورمیگی یا میگی بچه رو نمی‌برم یا باید بچه رو تنها ببرم بزارم اونجا !!!!

مگه چقدر در روز کار داری ،،،مگه چیکار می‌کنی ؟؟؟؟پس اینایی که دو قلو دارن و دوتا بچه کوچیک دور از خانواده چیکار میکنن؟؟؟اونا آدم نیستن

چرا بچه آوردی پس،،،مگه نمیدونستی بچه مسعولیت داره 

ببین عزیزم ماهم با زن داداشم تویه ساختمونیم اکثرامواقعه بچهاپایین چون اون کار داره غذا میپزه و....بچها شام و نهار پایین خب ولی خدایی نکرده اگه بیفتن اشکشون دربیاد مادرش جرمون میده درنظرنمیگیره ک تمام روز اینحان غذا خواب لباس عوض کردن دستشویی گاهی حموم بازی پیشه مان بچه ان شیطونن ممکنه بیفتن فقط دعوامیکنه شاید مادرشوهرشمام از همین میترسه

عزیزم اول آروم باش عصبی نشو ببین من هشت سال با مادرشوهرم توی یک ساختمون زندگی کردم دخترمم تنها نوه اشون بود غریب بودم تو شهرشون

خودم زیاد نمیرفتم خونشون بیشتر کارا رو خودم انجام میدادم اگر وقت نمیشد میزاشتم کنار به بچه برسم

مادرشوهرم دلش تنگ میشد خودش میومد خونمون 

وقتی میومد نیم ساعت پیشش مینشستم بعد میگفتم مامان بی زحمت هواستون به دخترم باشه من یه دوش بگیرم یا غذا بپزم یا و.... 

می‌دونی بعضی آدمها حوصله ندارن یا مسوولیت قبول نمیکنن حتی نوه نگه دارن مدلشون اینجوریه

شما هم نرو تا اگر دلش تنگ شد خودش بیاد

منم با مادرشوهرمم و خونه منم میاد و اگه ی روزی بچه دارشم میدونم خیلی کمکم میکنه چون عاشق بچه است 

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
عزیزم اول آروم باش عصبی نشو ببین من هشت سال با مادرشوهرم توی یک ساختمون زندگی کردم دخترمم تنها نوه ا ...

دقیقا منم مادرشوهرم پایینه ولی من اصلا نمیرم فقط اون میاد 

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊