2777
2789
اگزکوچکتره اشکالش کجاست؟

اصن بزرگتر هم باشه،ایرادش کجاست،علف باید به دهن بزی شیرین بیاد

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
یعنی برادرشوهرت اصرار داره زودتر عروسی بگیرن ولی اون به فکر درسشه؟؟؟خوب اینجوری بود اول درسشو تموم م ...

اره واقعا بعضی یه حرف هایی که میزنه من ار خجالت آب میشم واقعا که هنوز بچه است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به سلامتی ... اکثر کسایی که اختلاف سنی بالای شش دارن از زندگیشون بخاطره تفاوت نسل راضی نیستند حدو ...

به ادما فرهنگابستگی داره من دهسال کوچکترم ولی راضییم خداروشکرباهم مشکلی نداریم

۸۲

کلا دهه هشتادیا به نظرم خیلی کوچیکن...جالب نیست انقدر زود شوهر کنن و مادر بشن چون نسل بعدی دوباره زیر دست یه تعداد دختر بی تجربه و بی دانش بزرگ شدن که باعث اختلاف شدید نسل ها میشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
کاش ازدواج نمیکردن هردو تقریبا سن پایین  بعد دختره درس باید بخونه گناه داره جوونی نکرده انگار ...

پسره ۲۷ سال کجا سن پایینه،اندازه پدربزرگ خدابیامرزمه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

کسی فهمید موضوع تایپک چیه وچرا پوست جاری کنده شده یا من در ریالیم کجه؟؟؟؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
آخی دیده دو روز دیگه مدرسه‌ش شروع میشه گفته بذار تا تابستونه مشق ندارم عروسی کنم! نه_به_کودک_ه ...

خوب منم میگم از اولش فکر میکردی مردها نیاز شون از زنشون میخوان اونم حق داره حتما الان28سال داره