2777
2789
ببین یک حرف من خودم تجربه اش و دارم ادمی که میره و میاد هی رو ول کن بی خیالش شو من صد بار بهش شانس ...

میخوام بیخیالش بشم میگه تو سنگدلی 

من ازدستت ناراحت بودم که نبودم 

نمیفهمم اصلا 

دارم دیوونه میشم

میخوام بیخیالش بشم میگه تو سنگدلی  من ازدستت ناراحت بودم که نبودم  نمیفهمم اصلا  د ...

به مهربونی من کسی براش نبوده

ولی یک جایی به هر سختی باید گذشت

من بر اساس تجربه خودم اینو میگم شاید به کار تو نیاد عزیزم

تو بر اساس زندگی و شرایط خودت تصمیم بگیر

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هیچی میرع دستشو میگیرع میلرع سر زندگی  سرشم فقط ب زندگی خودشع رو استع پنهون کار نیس مسئولیت پذ ...

ای جان اینها مشخصات آقایی آدم حسابی با قصد ازدواج بود نه عشق 😉

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
ای جان اینها مشخصات آقایی آدم حسابی با قصد ازدواج بود نه عشق 😉

همون اولم گفتم ک اگ عاشق باش دستشو میگیرع میبرع سر زندگی وگرنع ک خیلیا فریاد عاشقی سر میدن

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

همون اولم گفتم ک اگ عاشق باش دستشو میگیرع میبرع سر زندگی وگرنع ک خیلیا فریاد عاشقی سر میدن

چی بگم انسان چنان ابعاد وسیع و پیچیده ای داره و عشق خودش چنان پیچیده هست که در یکی دو خط جا نمیشه 

و اصلا در قالبی ساده نمیشه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
چی بگم انسان چنان ابعاد وسیع و پیچیده ای داره و عشق خودش چنان پیچیده هست که در یکی دو خط جا نمیشه&nb ...

قطعا همینع 

ولی این چیزایی ک من میبینمو عشق نمیگم 

خیلی بخثش جداست واقعا

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

قطعا همینع  ولی این چیزایی ک من میبینمو عشق نمیگم  خیلی بخثش جداست واقعا

امیدوارم که درست حدس زده باشم و شما یک دختر خانوم مجرد زیر بیست و پنج سال باشی 

و با فرض بالا واقعا خوشحالم که منطقی و درست و جهت دار فکر میکنی ....

اونم وسط جامعه ای که حتی میانسالانش متاسفانه عنان زندگی رو بجای عقل دست احساسات سطحی دادن 

ی بنده خدایی میگف خیلی دوسم داره و اینا شبا با فکر من میخوابه بخاطرم گریه میکنه و ..ی دوماه حذف کردم خودمو از زندگیش با دلیل دیگ‌ گریهاش دیدمش پلشت دورغ گو احمق فرضم کرده بود یادش افتادم عصبی شدم.... ب حرفا مردا اعتماد نکن لب و دهن اکثرشونم ی روده راس تو شکماشون نیس کسی ک واقعا کسی رو دوس داشته باشه با عمل نشون میده 

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
عشق واقعی یعنی براش بجنگی همه جور پشتش باشی عشق یعنی حتی با چشمای بسته ام براش جنگی اگه بدونی جلوت ...

همش شد جنگ ک ..بابا عشقه نیروی  امنیتی ناسا نیس ک😂😂😂😂

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋

عشق واقعی ازاد و رهاست اسارت نیست

خوشحال دیدن معشوقته

ارزوی بهترین ها واسش

خوشحال کردنش

فقط باید حسش کنی تا بفهمی😍

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       
امیدوارم که درست حدس زده باشم و شما یک دختر خانوم مجرد زیر بیست و پنج سال باشی  و با فرض بالا ...

من ابان میرم21

ممنونم از لطفتون ترجیح میدم وسط این همع دروغی ک همع پشتش سنگر گرفتن خودمو گول نزنم و درست زندگی کنم