2777
2789
عنوان

بخدا خسته شدم از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 12924 بازدید | 17 پست
فكرت درگيره مشاوره برو عزيزم

پولش زیاده یه روان پزشک برد سیصد هزار تومان تا یه ماه می‌گفت 

واقعا نمی‌دونم چرا اینطوریه مامانم برای زنده موندم خیلی سختی کشید چهارده سالش بود من بدنیا اومدم بعدش هم  همش بیمارستان بودم نه بار عمل شده سرم خیلی عذاب کشیده نمیدونم واقعا چرا مشکل از کجاست نه تنها با من با خواهر برادر دو قلو مم همینطوریه یه هفته رفتن مسافرت من خونه خالم موندم نرفتم آرامش داشتم بهش میگم چرا اومدید داشتم نفس میکشیدم میگه خاک بر سر ول گردتت

با اینکه من یه بار هم تنها جایی نرفتم و آدم گوشه گیری هم هستم

بخاطر چي؟بخاطر گیر دادناي مادرت يا مشكلات شخصي ديگه؟

من خیلی خیلی مشکل دارم انقد زیاد که برای اولین بار با مامانم درد دل کردم بهم گفت خیلی ببخشید تو هرزه ای با اینکه من اون موقع با هیچکس نبودم فقط مخفیانه یکیو دوست داشتم همین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی خیلی مشکل دارم انقد زیاد که برای اولین بار با مامانم درد دل کردم بهم گفت خیلی ببخشید تو هرزه ...

خب ببین منم همینطور مشکلاتی دارم اما مهم ترینش همینه من یه بار رل مجازی زدم در حد صحبت خیلیم با هم خوب بودیم مامانم فهمید گفتم دوستش دارمو اینا جواب داد تو جن*ه ای الان با اینی فردا یکی دیگه ایران همینه دخترا هر*ن پسرا زندگیشونن هیچ کاریم نمیشه کرد بخوای نخوای ایران همینه