2777
2789
عنوان

عروس تپل و داماد قد بلند!!

2449 بازدید | 16 پست

بچه ها ی کیلیپی بود چن وقت پیش پخش شد عروسه تپل بود داماده بلند کی پیجشونو داره من داشتم گمش کردم فک کنم اسم دختره هم حدیث بود!؟

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر تعریف میکنین دلم خواست ببینمش

پیداش کردین عکسشم بفرستین

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   
میرقصیدن؟ لباس دختره زرشکی بود؟

تور پوشیده بود فککنم

بااهنگ در پی چشمت شهر به شهر...

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

اسی جون من اینستاندارم ایدیشو که گرفتی الان عکسشو بزار ببینم برم لالا کنم ازفضولی نترکم

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   
اسی جون من اینستاندارم ایدیشو که گرفتی الان عکسشو بزار ببینم برم لالا کنم ازفضولی نترکم

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

دستت طلا 

دختر و پسره جفتشون شبیپه فامیلای ما هستن ولی واقعا نیستن

گردنبندش قشنگه

حالا سوالم اینه از چیشون خوشت اومده ک دنبالش بودی؟؟

دستت طلا   دختر و پسره جفتشون شبیپه فامیلای ما هستن ولی واقعا نیستن گردنبندش قشنگه ...

قبلا پیجشو داشتم نمیدونم چرا پاک شد برای همین دنبالش بودم 

دختره بانمکه ازش خوشم میاد🙂🙂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792