2777
2789
عنوان

قرص ال دی

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 23 پست
پس چرا امروز داروخونه ب من ۲ برگشو گفت ۴۰ تومن نخریدم اخه باور نکردم این قیمتی باشه

نميدونم ! از يه داروخونه ى ديگه ميپرسيدين، من حدودا ١٠ روز پيش خريدم

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤
نميدونم ! از يه داروخونه ى ديگه ميپرسيدين، من حدودا ١٠ روز پيش خريدم

از این دوتایی اورژانسیا شما منظورته اخه من از اون یکیا میگم که هفته هارو روز نوشته 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این دوتایی اورژانسیا شما منظورته اخه من از اون یکیا میگم که هفته هارو روز نوشته 

نه از همونا كه ٢١ تاييه و روزاى هفته رو نوشته

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

حالا ک اینجا بحث ال دی هس ی کمکم ب من کنید 

من هفته پیش شنبه رابطه پر خطر داشتم همون شب ی ال دی خوردم و تا دیروز ک‌جمعه بود روزی یکی میخورمک سر جمع شد ۷ تا دونه 

حالا میخوام بدونم آیا قطعش کنم ؟

حالا ک اینجا بحث ال دی هس ی کمکم ب من کنید  من هفته پیش شنبه رابطه پر خطر داشتم همون شب ی ال د ...

خب چرا اورژانسی نخوردی 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 
نداشتم تا حالا اورژانسی نخوردم  ال دی داشتم فقط  میدونی مصرفش چطوره؟ دوستم‌میگف از ۵مین ...

ب نظرم دیگه احتمالش نیس چون ۷ روز مصرف کردی البته اینم بگم من مصرفشو نمیدونم چطوره ب نظرم تو گوگل سرچ کنی ب سوالت برسی