2777
2789
عنوان

کیا مث من از شوهراشون پول میدزدن?😀

| مشاهده متن کامل بحث + 2852 بازدید | 114 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان همه میان میگن وای نه خدا به دور هرگز این کارو نمی کنم و ... فراااااار کن استارتر فرااااااار😆☘

🤣🤣🤣🤣🤣

ن اخه کار بدی ک نیـــــست

شوهرا خودشون میدونن و به رو خودشون نمیارن ک ما خوش باشیم دیگهـــــ

البته شوهرایی ک خسیس نیستن

کارت عابر اصلی شوهرم دست منه کارت خودمم پر پوله ولی لذتی ک تو برداشتن پول خورد از تو جیب هست تو هیجی ...

وای خدا  منم اینطورم

کلا عاشق پول خوردم

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
من قایمکی با گوشی کارت به کارت میکنم اس ام اس رو پاک میکنم😀😀😀😀

ت شاخ دزدی لعنتی 😂😂😂😂

شوخی بودا 😐😐ناراحت نشو ت ام با من شوخی کن 😊

صرفا.جهت.شوخی#  

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچهههه هااا تورو خدا بگین کار من زشته یعنی دزدی حساب میشه 😐

شوهرم هر ماه پول برام میریزه توی کارتم جدا واسه نیازم 

واسه خرج خونه 

هرررررچیم بخوام کارت خودشو میده میگه بخر اصلا برام کم نمیزاره 

اما من یه کارت دارم جدا هروقت برام پول میریزه همیشه یخوزده توی اون میریزم واسه خودم حساب جدا دارم بنظرتون بده ؟؟؟ 

البته اون پول هر ماه منو میده اصلا هم نمیپرسه چیکارش کردی چون دیگه مال منه 

شـوهـرمـ تنـهـا آرامـش زندگیـم 💑                                    🧿ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🧿
آدم اینجا چه چیزا نمیبینه حواستون به تربیت بچه تون باشه دزدی حتی از همسر کار درستی نیست 

سلام اوپرا جان

من که شاخ درآوردم اکثرا تایید هم میکنند، تامنوشمارو نبلعیدن اینجارو ترک کنیم 

آدم اینجا چه چیزا نمیبینه حواستون به تربیت بچه تون باشه دزدی حتی از همسر کار درستی نیست 

سلام ..یه جا دیدم گفته بودین که از تونر سیکل استفاده میکنین...منم خریدم...میشه یه دور چشمم زد ؟؟ و روزی چند بار استفاده کنم؟

هیچی🥴🥴🥴
سلام ..یه جا دیدم گفته بودین که از تونر سیکل استفاده میکنین...منم خریدم...میشه یه دور چشمم زد ؟؟ و ر ...

سلام

من دور چشم نمیزدم

روزی یکبار موقع خواب استفاده میکردم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی