2777
2789
عنوان

چقدر به چشم زخم اعتقاد دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 45 پست
از من ک زیاد تعریف نمیکنه ولی وقتی از بچه هام تعریف کنه سریع تب میکنن بی اشتها میشن و بعدم مریض میشن ...

همیشه میگن چشم پدر مادر برا بچه شوره . منظور دوست داشتن زیاده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه میگن چشم پدر مادر برا بچه شوره . منظور دوست داشتن زیاده 

ن این کلا برا همه چی همطنجوره. ی دفعه ی گل کاشتیم تو گلدون طبقه بالا خونمون. اومد دید گفت وای چقدر خوب شده کاش کاشته بودیم تو حیاط پایین. دو سه روز بعد گل خود ب خود سیااااه شد و خشکید😔

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
بله من حتی شندیم اگه چشم برزخی داشتین و میفهمیدین خیلی از مرده های قبرستون از چشم خوردن مردن 😣 حالا ...

ب روایتی از امام صادق هست فک کنم ک میگع نیکی از قبرستان به مرگ طبیعی نمردن بلکه با چشم زخم بوده

سوره ان یکاد مال چشم زخم هست دیگه

حرز امام جواد هم همینطور

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
پس واقعیته

آره عزیزم واقعیه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
ن این کلا برا همه چی همطنجوره. ی دفعه ی گل کاشتیم تو گلدون طبقه بالا خونمون. اومد دید گفت وای چقدر خ ...

یه مهره آبی به خودت و بچه هات بزن حالا یا گردنبند یا دستبند یا مهره . مهره آبی باعث میشه امواج منفی ناشی از چشم زخم از بین بره 

واااایی اره دوستم داره طلاق میگیره منم قبلا طلاق گرفتم دو روز پیش داشتیم حرف میزدیم گفتم اره طلاق سخ ...

خدا بخیر کنه

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
یه مهره آبی به خودت و بچه هات بزن حالا یا گردنبند یا دستبند یا مهره . مهره آبی باعث میشه امواج منفی ...

فکر خوبیه. باید امتحانش کنم. ممنون😘

جاریم به پسرش خیلی میرسه خیلیم ماشاالله پسرش نازه از همون اول مارک واسش میخرید همیسه پیراهن جلیقه پاپیون ینی گوگولی میشد بچه هرجایم میخاس بره مهمونی میبردش ارایشگاه موهاشو درس میکرد میرف یشب مهمونی دعوت بودیم اینم با طفلی بچش اومد همه ازش تعریف کردن بیاببین شب رفتن خونه بچه خوب بوده صب که از خواب بیدار شده چشماش کج شده هنوزم باکلی دکتر خوب نشده😔

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
جاریم به پسرش خیلی میرسه خیلیم ماشاالله پسرش نازه از همون اول مارک واسش میخرید همیسه پیراهن جلیقه پا ...

بیچاره واقعا خیلی بده خب مردم یه ماشالله هم نمیگن من از هر بچه ای خوشم بیاد هی زیر لب میگم ماشالله .

انشالله که زودتر خوب بشه ناراحت شدم بیچاره مامانش😔