2777
2789
عنوان

جشن عروسی

223 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من‌عقدم و‌برا عقذم جشن گرفتم الان بخایم عروسی بگیریم خیلی هزینه عقب میوفتیم‌بنظرتون بجا عروسی ی ماه عسل برم بعدا خیلی حسرت میخورم و‌پشیمون میشم میشع از تجربهاتون بگید

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه اگه به آمار مرگ عروس دومادا تو این چن وقت بنگری(دور از جونت و شوهرت)  قطعا پشیمون نمیشی...& ...

نمیدونم بخداا از یجا فامیل عقذی زیاد داریم چ‌عروسیای میگیرن خوب ادم خواه ناخواه حسرت میخوره از یجا از پول خونه باید بدیم عروسی

اولا الان كروناس و داره رفته رفته بدتر ميشه صلاح اينه بخاطر سلامتي خودت خونوادت نگيري ثانيا وقتي هزينه زياد ميشه و باعث ميشه اذيت شين نگيري بهتره برو آتليه عكس بگير كليپ بسازن برات بعدم برو سر خونه زندگيت 

تنها صداست كه مي ماند و امان از صداي او كه ابدي شد در گوش من