2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین به دوستم تجاوز شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 44 پست
رفیقم    حس کردم یه پسر داره حرف میزنه

فک نکنم اقایی باشه که دو سال عضو باشه و نترکه

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه من بودم حتما به خانواده میگفتم مطمئنم درکم میکردن چون تقصیر من نبوده و اینکه مامانم روانشناسه و ...

مامان روانشناس چطوریه؟😻

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
از جزئیاتش نپرسیدم،ولی اتفاقی بهش تجاوز شده، خب مذهبیا هم میرن بیرون،مذهبیا که تو خونه زندونی نیستن ...

خب بیرون که میرن

ولی بستری که فراهم شه در این تجاوز ، براحتی رخ نمیده بنظرم.

با مشاوره بهزیستی صحبت کنه. 

نمیدونم والا. دوستم خیلی اصرار میکنه بهش،ولی روحیه اش....

اگه به ماما بگه بهش تجاوز شده سریع میگه پرده نداری فلان ..بهش بگو بدون اینکه استرس نشون بده بره شاید پاره نشده پردش و ارتجاعی بوده 

مشاور تحصیل هستم
چطور هیچ اقدامی نکرده؟ نترسیده حامله شده باشه؟ یا ایدز بگیره؟ یا هر بیماری دیگه؟  بیشتر باید ب ...

خب اره یه راست میفرستن پزشکی قانونی،به من گفت نمیتونم برم چون خیلی گذشته و قانون ایران طوریه که حتی شاید خودش مجرم شناخته شه