2777
2789
عنوان

لیست رد

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 64 پست
آره دگ قول دادم محلش ندم

منم قول دادم ب عشقه خرم پیام ندم،هردومون همو بلاک میکنیم بعد مثل خنگا ازلیست بلاکا جواب همو میدیم،ولی تومثل من نباش،برا شخصیت خودت ارزش قائل شو

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ی بار زنگ زدم ج نداد اس داد زنگ نزن منم لج کردمو هی زنگ زدم

کی هست انقد بی ادبع،کسی ادمو بلاک کنه چقد به آدم برمیخوره

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
منم قول دادم ب عشقه خرم پیام ندم،هردومون همو بلاک میکنیم بعد مثل خنگا ازلیست بلاکا جواب همو میدیم،ول ...

من خیلی دوسش دارم بش گفتم حالا ک گزاشتی لیست رد از تو واتو اینستام بلاکم کن بعدشم گفتم خوش باشی 

من خیلی دوسش دارم بش گفتم حالا ک گزاشتی لیست رد از تو واتو اینستام بلاکم کن بعدشم گفتم خوش باشی  ...

اصلا همینم نمیگفتی ،محل سگ نده ب کسی ک بلاکت کردع،حالا عصر جمعه هم هست آدم چقد دلش میگیره ها اه

آره خیلی ناراحت شدم یه ساعت تمام زنگ زدم فک کردم با کسی حرف میزنه بعد متوجه شدم بلاک کرد

تماسات تولیست تماس میره ک چن بار زنگ زدی،ولش اعصابتو خورد نکن اه

2790
2778
2791
2779
2792