2777
2789
عنوان

چرا بعضیا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 28 پست
مامان من جلوی من یکم دردش گرفت پاشد غذا هم درست کرد رفت بیمارستان 2 ساعت بعد گفتن ک زایمان کرده.. نت ...

من برااولی و چهارمی خیلی اذیت شدم واقعا متفاوته تو ادما

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
چرندیات شب اول ک واقعی بود😳خیلی دردناک و وحشتناک بود

نه اونم برای هر کسی فرق می کنه من که ابدا اذیت نشدم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه اونم برای هر کسی فرق می کنه من که ابدا اذیت نشدم 

خوشبحالت من تا آخر عمرم اون دردو یادم نمیره 

از وحشت اون 

زایمانم طبیعی نرفتم رفتم سزارین

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
چرندیات شب اول ک واقعی بود😳خیلی دردناک و وحشتناک بود

نه والا ...نه درد داره نه وحشت ...حتی اگر کسی این تجربه رو داره نباید به کسی بگه شاید طرفین خیلی مطلع نبودن یا فرم بدنی یا اصلا طرف واژینیسموس باشه ..دلیل نمیشه ..یا زایمان میتونه واسه خیلی ها راحتم باشه ..

نه والا ...نه درد داره نه وحشت ...حتی اگر کسی این تجربه رو داره نباید به کسی بگه شاید طرفین خیلی مطل ...

باورت میشه هر پوزی انتخاب کردیم هیچ فرقی نداشت؟ جزو بد ترین دردا بود و دوروز طول کشید هی بیخیال میشد اینقد ک من درد کشیدم گریه کردم

ولی درست میگی شما خیلی از دوستای منم میگفتن ک اصلا هیچی متوجه نشدن

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
الآنم درد داری؟اگه داری برو دکتر درمان بسی

ن تا یکی دوماه اول داشتم اما الان خوبه نرماله 

ولی اینقد بد بود ک هیچوقت یادم نمیره

ب منم هی گفتن بارداری سخت فلان بمان الان ک ماه نهم هستم یه سر میگن زایمان سخته فک کنم بعدش میگن بچه ...

میخوان بگم کار بزرگی کردیم من ماه دوم و سوم بارداریم همش گریه بود و استرس همش منتظر ی چیز وحشتناک بودم اما الان هیچی