2777
2789
عنوان

بچه داری خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 34 پست

عزیزم دختر منم 2روزش بود دستاش تو دهنش بود شاید سیر نمیشع ی دکترم میگفت که نوزادا نمیدونن شکمشون پر میشه یا نه بخاطر دل دردم دائم دوس دارن میک بزنن و بخورن. ضمنا کلا دیگه خوابو ببوس بزار کنار من دخترم11ماهشه هنوز خواب راحت نداشتم الانم 4روزه مریض شده نه خواب دارم ن خوراک بچم نصف شده. مادر شدن همینه قربونت باید قوی باشی هنوز اولشه عادت میکنی ب شرایط

قلبم❤️دخترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اونقدررررررر کمبود خواب دارم حالا اسی کجاشو دیدی وقتی دل درداش گوش دردش شروع بشه آدم رسمیتی به گریه میندازه من دیروز واکسن دو ماهگی شو زدن از دیروز به خدا احساس میکنم ده سال پیر شدم از بس اذیت کرده😢😢😭😭

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤

هنوز ۱۴روزشه و۴روزه تهایی خسته شدی؟پس اگه چهار چنگولی رو شروع کنه وراه بیفته چی میگی؟مخصوصا اگه مثل دختر من شیطون باشه ماشالله

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..
منم اونقدررررررر کمبود خواب دارم حالا اسی کجاشو دیدی وقتی دل درداش گوش دردش شروع بشه آدم رسمیتی به گ ...

عزیزم چه زود خسته شدی؟؟دوماهه که کاری نداره..بزار راه بیفته..بعد میفهمی کم آوردن یعنی چی؟

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..
بچه ۱۴ روزه ک ۱۸ ساعت خابه😐😐😐😐راحت وقت خاب داری

کدوم ۱۸ ساعت خواب خواهر پسر من اگه یکی دو ساعت میخوابید من نگران میشدم که نکنه چیزیش شده باشه زیاد خوابیده😶😶😣😣

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
کدوم ۱۸ ساعت خواب خواهر پسر من اگه یکی دو ساعت میخوابید من نگران میشدم که نکنه چیزیش شده باشه زیاد خ ...

😂😂😐😐😐😐😐😂بابا بیخیآل من بچم میخابید منم میخابیدم شیر میدادم عوض میکردم باز میخابید منم میخابیدم شبایی هم ک دل پیچع داشت بهش یا دارو میدادم یا دمر ک قشنگ بادش خالی شه

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…