2777
2789
عنوان

امپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 44 پست
خب تهوع که حداقل دو هفته بعد از تاخیر موعد میا. سراغت ....نگران نباش عزیزم خدا بزرگه

ااا

من  فکر کردم  همون اوایله

من  فقط  تخمدانم  تیر میکشید چند روز به اندازه  ای که  دادم  در میومد دو دقیقه  ثابت  میشدم  نمیتونستم  تکون بخورم

(البته  از این علائم  قبلن هم داشتم)

ممنونم  عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااا من  فکر کردم  همون اوایله من  فقط  تخمدانم  تیر میکشید چند روز به اند ...

میتونم بپرسم موعد پریودت کی ؟؟؟

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
ایشالا این سری مامان شدی به حق علی. چن وقته اقدامی ؟چن بار آمپول زدی تا الان ؟

دو سالی  میشه  ولی پیوسته  نبود  اصلا

این  امپولو چند باری  زدم  یادم  نمیاد  دقیق

پری  شدم

ان شاء الله ماه بعد عزیزم...

اگه مدت اقدامت زیاده و باردار نشدی حتما برو تحت نظر یک پزشک خوب تو مراکز ناباروری و الکی داروهای شیمیایی مصرف نکن و حتما همسرت هم تو یکی از همین مراکز ناباروری ویزیت بشه و ازمایش بده...

نگو همسرم سالمه و ..

همسرمن تو یک ازمایشگاه معمولی ازمایش داد کاملا نرمال بود بعد چندمدت یک دکتر رفتیم گفت فقط همسرت باید بره ازمایشگاه مراکز ناباروری آزمایش بده که ازمایش دادیم دیدم اوضاع اسپرم بسسسیار ضعیف طوری که امکان طبیعی باردارشدن نیست..

برای ه مین زمان رو از دست نده..

توکل کن به خدا⚘⚘

ان شاء الله ماه بعد عزیزم... اگه مدت اقدامت زیاده و باردار نشدی حتما برو تحت نظر یک پزشک خوب تو مرا ...

رفتم  دکتر  دو  روز پیش

فولیکولم  ازاد  نشده  بود  برا  همین اینقدر ر  درد  داشتم(۲۶  شده  بود)

شانس آوردم  خودش  باز سوراخ  شد