2777
2789
عنوان

یک دقیقه بیاید 😔💔

229 بازدید | 19 پست

یکی از دوستام خالش فال میگیره فال چایی واسم گرفت و گفت که عشقم دوست اجتماعی داره و با یکی چت میکنه😔 گفت یه بی اعتمادی واسمون پیش میاد باید روی حرفایی که بهش میزنم فکر کنم چیکار کنم بخدا دیگه موندم خیلی باهام خوبه دیروزم بهم گفت بیا مدت حرف زدنمونکرو یکم کمتر کنیم😔😭 داره از حرف زدن من میگذره که بره با یکی دیگه حرف بزنه دارم میمیرم😔😭😭

خدایا جوری باش که نیاز به کسی نباشه                                                            خودت عاقبت بخیرم کن خدا جونم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه چیزی بگم همین بی اعتمادی با حرف این خانم پیش اومد فکر اینکه دوست اجتماعی داره برات پیش اومد باید جلو زبونتو الان نگه داری که بهش نگی دوست دختر داری اینم میشه روی حرفات باید فکر کنی ببین چطور یه فال همه چیزو برات به وجود اورد که میشه اعتقاد به اون فال پس سعی کن انرژی مثبتو سمت خودت جذب کنی و عشق اونو با انرژی مثبت و فکر مثبت به وجود بیاری 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
عزیزم یه چیزی بگم همین بی اعتمادی با حرف این خانم پیش اومد فکر اینکه دوست اجتماعی داره برات پیش اومد ...

بخدا دیگه خستم شد کاش میتونستم بی خیالش بشم کاش برگردم به عقب اصلن گوشی نمیگرفتم😔

خدایا جوری باش که نیاز به کسی نباشه                                                            خودت عاقبت بخیرم کن خدا جونم❤
بخدا دیگه خستم شد کاش میتونستم بی خیالش بشم کاش برگردم به عقب اصلن گوشی نمیگرفتم😔

ببین ساعت پنج برمیگردم میام تو تاپیکت راهنماییت میکنم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ببین ساعت پنج برمیگردم میام تو تاپیکت راهنماییت میکنم 

چشم😔

ببین من چند بار پولمو صرف فال کردم هر کس یه چیزی‌گف همشووووووووون الکیه اصلا اصلا توجه نکن اگ دل و عشق تو پیشش باشه نه همچین چیزی بت میگه ن همچین حرفی بت میزنه اون الکیا رو رها کن بره

چجوری بفهمم داره چیکار میکنه

به فالگیره بگو هرروزکاراشو تو چایی ببینه 

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
به فالگیره بگو هرروزکاراشو تو چایی ببینه 

ولی گفت دوسم داره ولی قشنگ تو طالع افتاده بود جفت یک نفر بود دوتا بودن😔

ببین من چند بار پولمو صرف فال کردم هر کس یه چیزی‌گف همشووووووووون الکیه اصلا اصلا توجه نکن اگ دل و ع ...

نمیدونم والا اخه معلوم بود دوتا چایی جفت هم بودن