2777
2789
عنوان

یک دقیقه بیاید 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 19 پست
به نظر من سریع ول کن منم میگم کاش هیچ وقت گوشی نمیگرفتم هیچ وقت الان مثل سگ پشیمونم به خاطر خیلی چیز ...

چیکار کنم دیگه اه از همه چیز متنفر شدم از صبح خودمو داخل اتاق زندونی میکنم نه میخوام نه چیزی 😔 تو ۱ ماه ۲ کبلو کم کردم از بس هی غصه خوردم 

خدایا جوری باش که نیاز به کسی نباشه                                                            خودت عاقبت بخیرم کن خدا جونم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کنم دیگه اه از همه چیز متنفر شدم از صبح خودمو داخل اتاق زندونی میکنم نه میخوام نه چیزی 😔 تو ۱ ...

منم اینارو دیدم بزار کنار به خدا پشیمون میشی اینا واسه همه میفته میدونی من چه قدر گریه کردم چی شد تهش اومد خاستگاری خانوادم گفتن نه رفت پشتم گفت تنوع طلب بود

اصلا ب این چیزا گوش نده ببین مهم قلب ادمه اگ میبینی دل پسره باهات نیس بزار بره عاقلانه تصمیم بگیر به ...

نه خیلی باهام خوبه حتی عکسمو استری میذاره البته یکم خط خطیش میکنه ولی مشخصه خودمم 

خدایا جوری باش که نیاز به کسی نباشه                                                            خودت عاقبت بخیرم کن خدا جونم❤
منم اینارو دیدم بزار کنار به خدا پشیمون میشی اینا واسه همه میفته میدونی من چه قدر گریه کردم چی شد ته ...

هوف