2777
2789
عنوان

توروخدا کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 41 پست
آره اشتباه میکنه به نطرم چون اگهههههه دخترشو تو طرف در بسته هم نگه داره اون کارشو میکنه  تجسس ...

نمیدونم محرد یا نامزد داره ولی حتی قرض اورژانسی هم خورده،،، مطمعنا اگر محرد باشه مادرش هم کم کاری کرده برای تربیت،یا حتی مراقبت ولی ادم خودشم باید شعور داشته باشه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست عزیز همه چیز یه دختر توی ایران بکارتشه اینقدر ساده نباید راجع به این موضوع بحث کنی

منم همین نظر دارم ولی ترسیدم،ی کاری کنن پشیمون بشم از اطهار نظر

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
نمیدونم محرد یا نامزد داره ولی حتی قرض اورژانسی هم خورده،،، مطمعنا اگر محرد باشه مادرش هم کم کاری کر ...

آره دیگه 

اب از سر این ادم گذشته 

مادره مطمعنن خودش خبر داره 

بهتره روی دخترسو بیشتر از این باز نکنه

آره دیگه  اب از سر این ادم گذشته  مادره مطمعنن خودش خبر داره  بهتره روی دخترسو بیش ...

اینجوری نگو عزبزم،،،دور از جون خدا سرت نیاره ها زبونم لال خودت بزار جای اون مادر

من با شمایی که همه چیز یه دخترو بکارتش میدونی حرفی ندارم 🌸

همه چیز یه دختر بکارتش نیست. ولی وقتی میبینه مادرش ممکنه سکته کنه بابت همچین کاری باید مراعات مادرش رو بکنه. باید سعی کنه خودش و ارزش های خانوادگیش رو حفظ کنه. بازم نمیشه در مورد زندگی دیگران نظر داد آدم تا خودش توی اون موقعیت قرار نگیره نمیدونه چه راهی رو انتخاب میکنه

اینجوری نگو عزبزم،،،دور از جون خدا سرت نیاره ها زبونم لال خودت بزار جای اون مادر

خالم همین کارو با دختر خالم کرد 

الان دختره روش وا شده جلو مادرش میگه خوب کاری کردم به تو چه 

صصصصد بار به خالم گفتم به روش نیار که گند کارشو میدونی الان میگه کاش به حرفت گوش داده بودم 

مرع نیس که ببندیش تو خونه 

دات خراب میییره 

۴ تا بچه داره یکیش تو زرد در اومده به روش اورده وقیح تر شده

خالم همین کارو با دختر خالم کرد  الان دختره روش وا شده جلو مادرش میگه خوب کاری کردم به تو چه&n ...

نمیدونم والا،،شایدم بالاخره شما تحربه دارید

من با شمایی که همه چیز یه دخترو بکارتش میدونی حرفی ندارم 🌸

نخیر خانوم ... شاید شما با جامعه آشنا نیستی ... منم نگفتم همه چیز یه دختر بکارتشه ... ولی وقتی استارتر تو جامعه ای زندگی میکنه که این نظر رو دارن حق داره نگران باشه ... بالاخره هیشکی دوست نداره مردم نظر دیگه ای راجع بهش داشته باشن

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
نخیر خانوم ... شاید شما با جامعه آشنا نیستی ... منم نگفتم همه چیز یه دختر بکارتشه ... ولی وقتی استار ...

مورد واسم اومده چنددددین تا بدون بکارت چه ازدوااااجایی داشتن 

یارو رو میشناسم زن یه ادم خییییلی مذهبی شد هززز عمد شب عروسیش پریود شد خون پریودیشو جای خون بکارتش جا زد 

یک هفته هم چس ناله میومد که از شدت فشار خونریزی دارم کجای کاری