2789
عنوان

اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 30 پست
چون‌ هیچکس نمیتونه جای اونو بگیره حتی پدر مادر چ برسه ب دوست!!

اصلا متوجه منظورت نمیشم

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره یکم نه ینی حرف بد درباره اونا نه گفته بودم اگه بخوان اذیتم کنن ابروشونو میبرم و اینا حرفایی ک ...

خوب بازم خداروشکر چیز بدی نگفتی ولی بزار یه مدت بگذره بعدن کم کم یادش میره

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  
ببین این قضیه ناراحت شدن داره اما نه دیگه در این حد. رفتار شوهرت دیگه داره بچگانه میشه. توام دیگه پی ...

پس میگی نادیدش بگیرم تا اروم شه؟

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
اصلا متوجه منظورت نمیشم

میگم تا خودش هس با کس دیگ درد دل نکن....

همین!!!!

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋
شوهرت حق داره دلخور شده وبی این همه بزرگ کردن و میگه تکلیفتو با پدرت مشخص میکنم اینا زیاده رویه

فک.میکنم که تهِ تهِ اقدامش اینه باباشو بیاره درباره عروسی حرف بزنه

درباره این ماجرا از بابام کلا شوهرم.مثه چی میترسه هیچ جوره حرف نمیزنه 

اره از الان نادیده گرفتن رو تمرین کن. 

من خییلی وقته که وقت عصبانیتش رهاش میکنم خودش اروم میشه 

و اینکه من الان خونه مادذشوهرمم

شوهرم میگه برو خونه خودتون

فک کنم نرم بهتره

شما چی میگی ؟

میگم تا خودش هس با کس دیگ درد دل نکن.... همین!!!!

اهان

خب خودش ادمی نیست که بشه باهاش دردو دل کرد عزیز 

من خییلی وقته که وقت عصبانیتش رهاش میکنم خودش اروم میشه  و اینکه من الان خونه مادذشوهرمم شوهر ...

پاشو برو خونه خودتون یه مدت هم محل بهش نزار 

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
پاشو برو خونه خودتون یه مدت هم محل بهش نزار 

برم.ینی؟

باشه

اسی  برو تایپک اخرمو  بخون درمورد همین موضوع نوشتم ی مین وقت میبره  

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              
اهان خب خودش ادمی نیست که بشه باهاش دردو دل کرد عزیز 

میدونم چی میگی

ولی باید با سیاست کاری کنی ک ب حرفات گوش بده

ن اینجوری ک زندگیتو ب خودت و اون تلخ کنی...

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋
برم.ینی؟ باشه

آره بزار بفهمه باید باهات چطوری حرف بزنه یعنی چی که تا تقی به توقی میخوره میگه پاشو برو چرا نمی‌فهمن زن غرور داره قلبش اگه بشکنه دیگه مثله قبل نمیشه

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم